Merrild premium kaffebønner

Hos Merrild går vi 100% ind for kvalitetsbønner.


Merrild har et nøje udvalgt sortiment af hele kaffebønner, som giver dig mulighed for selv at kværne dem i netop den finhed, der passer til din bryggemetode fx stempelkande, espresso eller filter.


Når du bruger hele bønner, så får du hele smagen.


Hver enkelt Signature Blend er nøje udvalgt og nænsomt ristet af vores kaffeeksperter med det formål at give dig inspiration og nye, unikke smagsoplevelser – og det kan smages.


Smag på den intense og karakterfulde Signature Blend no. 64 Espresso med fuld krop, høj intensitet, sødme af tørret frugt og en rig eftersmag, der giver en helt unik smagsnuance.


Sæt dig godt til rette med den lækre velafbalancerede Signature Blend no. 56 Balanced Roastmed medium krop, medium intensitet, søde aromatiske noter og en frugtagtig eftersmag.


Eller forkæl dig selv med den bæredygtige Signature Blend no. 86 Supreme Roast, som har en voluminøs intens fyldig smag til en rå smagsoplevelse af chokolade og udsøgt høj aroma.


Uanset hvilken bryggemetode du anvender så vil du med Signature Blend kvalitets bønne blends opleve en variation af forskellige smagsoplevelser der fungerer perfekt til din favorit bryggemetode.


Prøv også Merrild økologisk no. 806 – en højlandsblanding dyrket med dobbelt kærlighed, da den er certificeret både økologisk og UTZ certificeret, hvilket sikrer en mere bæredygtig produktion til gavn for miljøet, kaffebonden og os alle sammen. På den måde giver kaffen på mere end en måde en god smag i munden. Eller prøv den populære Merrild Blend no. 103 – en mellemristet klassiker med dyb og lækker aroma. Begge varianter er kendetegnet af garanteret kvalitetskaffe og nydelse.

Hele bønner

Signature Blend no. 56

Signature Blend no. 86

Signature Blend no. 64

Hele bønner no. 103

Hele bønner Crema 1 kg

Hele bønner Espresso 1 kg

Økologisk no. 806

×

Table of Contents