Bryg et espressoshot på din espressomaskine eller espressokande I din kop.
Hæld den kolde mælk op I din mælkekande eller mælkeskummer og begynd at steame mælken. Din mælk skal steames indtil mælken er 65 grader varm og gerne indtil mælken består af 50% mælk og 50% mælkeskum.
Hæld den varme mælk og mælkeskum oven I espressoen. Har du en kop der egner sig til det, kan du prøve om du kan lave latte art.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet og dybde er det perfekte match til bløde mælkedrikke
Opnå det perfekte mælkeskum ved brug af letmælk eller sødmælk, som har et højere fedtindhold. Ønsker du en variant hvor kaffen smager mindre igennem og giver mere plads til den sødme som er i mælken anbefaler vi at bruge Signature Blend 56.
.
Ingredients
Directions
Bryg et espressoshot på din espressomaskine eller espressokande I din kop.
Hæld den kolde mælk op I din mælkekande eller mælkeskummer og begynd at steame mælken. Din mælk skal steames indtil mælken er 65 grader varm og gerne indtil mælken består af 50% mælk og 50% mælkeskum.
Hæld den varme mælk og mælkeskum oven I espressoen. Har du en kop der egner sig til det, kan du prøve om du kan lave latte art.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet og dybde er det perfekte match til bløde mælkedrikke
Opnå det perfekte mælkeskum ved brug af letmælk eller sødmælk, som har et højere fedtindhold. Ønsker du en variant hvor kaffen smager mindre igennem og giver mere plads til den sødme som er i mælken anbefaler vi at bruge Signature Blend 56.
.