POLITIK FOR SOCIALE MEDIER

Marts 2021


Kære bruger


Vores tilstedeværelse på sociale medier gør os i stand til at kommunikere med dig, dele information, diskutere kaffe og meget mere. Vi mener, at det er essentielt for vores fællesskab at være åbne og inkluderende, og vi opfordrer dig derfor til at tale med os og andre mennesker samt dele spørgsmål, gode råd, holdninger, historier og samtaler om Lavazza og kaffeverdenen. Vi bestræber os på at gøre vores tilstedeværelse på sociale medier så interessant som mulig for vores publikum, da formålet er at holde forbindelsen til kaffeelskere og give dem et sikkert sted, hvor de kan interagere med hinanden.


Nedenfor kan du finde en række oplysninger og regler, som du bør have i mente, når du benytter dig at vores kanaler på sociale medier:

  • Når du deler indhold på Lavazzas kanaler på sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram osv.), kan dette resultere i indsamling samt behandling af både personlige og ikke-personlige oplysninger om dig, herunder likes, feedback, kommentarer og overordnet set enhver type indhold, du offentliggør. Behandlingen af dine personoplysninger vil være baseret på principperne for korrekthed, lovlighed, gennemsigtighed, begrænsning af formål og lagring, minimering og præcision, integritet samt fortrolighed, og denne vil ske i overensstemmelse med den aktuelle lovgivning for behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker mere information om, hvordan Lavazza behandler personoplysninger, bedes du læse vores privatlivspolitik, som du kan finde på vores hjemmeside.
  • Hvis du fremsætter en klage vedrørende vores produkter via en offentlig kommentar eller bedømmelse, vil Lavazza kontakte dig personligt. Hvis du beslutter dig for at gå videre med din klage, vil dine oplysninger blive behandlet med henblik på at håndtere din anmodning, og behandlingen vil ske i overensstemmelse med den aktuelle lovgivning for behandling af personoplysninger. Lavazza indsamler normalt ikke personoplysninger, der vedrører visse aspekter af brugernes privatliv, herunder deres politiske eller religiøse overbevisninger, sundhedstilstand, seksuelle orientering osv. Vi beder dig derfor om at afstå fra at dele denne type oplysninger om enten dig selv eller tredjeparter.
  • Før du deler indhold, skal du huske, at indhold, som deles på sociale medier, kan blive indekseret af søgemaskiner, og at dette indhold kan gå viralt og forblive online i meget lang tid, når først det er lagt op på internettet – også selvom vi sletter det fra vores kanaler på sociale medier.
  • Ved offentliggørelse af indhold er det nødvendigt at respektere andres privatliv samt rettigheder; opslag, som krænker disse rettigheder, vil blive fjernet, og i de mest alvorlige tilfælde vil ophavsmanden blive udelukket fra den pågældende kanal på et socialt medie. Lavazza forbeholder sig retten til at anmelde brugere, som overtræder reglerne i politikken, og til i de mest alvorlige tilfælde at indbringe sagen for den tilsynsførende myndighed. Alle personer er ansvarlige for det indhold, de offentliggør, og de holdninger, de ytrer. Lavazza vil på ingen måde tolerere opslag på sine kanaler på sociale medier, som indeholder fornærmelser, vulgaritet eller trusler eller overordnet set kommentarer, der er upassende, eller som krænker andres rettigheder.
  • Lavazza påtager sig på ingen måde ansvar for kommentarer og indhold, som offentliggøres af brugere, og forbeholder sig retten til at fjerne enhver kommentar, der anses som værende stødende eller vulgær, eller som overtræder lovgivningen om beskyttelse af personoplysninger, ophavsret, registrerede varemærker eller billedrettigheder. Indhold af salgsfremmende karakter, herunder links til reklamer eller spam, vil også blive fjernet.
  • Indhold vil efter offentliggørelse blive kontrolleret og fjernet af Lavazza i de tilfælde og af de årsager, som er beskrevet ovenfor. Der vil ikke blive givet nogen form for forudgående varsel for dette. Indhold, som krænker ophavsretten eller kan karakteriseres som uautoriseret brug af registrerede varemærker, er ikke tilladt.
  • Hvis du har spørgsmål eller anmodninger vedrørende behandlingen af dine personoplysninger, bedes du rette henvendelse til PrivacyDPO@lavazza.com.


Hvis du har råd, holdninger eller kommentarer vedrørende vores kanaler på sociale medier, bedes du dele disse med os ved at sende en privat besked.