KONKURRENCEBETINGELSER 

Deltagelse
Du kan læse i det konkrete opslag på Facebook og Instagram, hvordan du deltager i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.  

Udelukkelse fra deltagelse 
Merrild Kaffe ApS kan til enhver tid udelukke personer fra deltagelse i konkurrencen og fordeling af præmierne, hvis en deltager opgiver forkerte personlige oplysninger eller forstyrrer det reglementerede forløb af konkurrencen.  

Konkurrenceperiode
Konkurrenceperioden fremgår af deenkelte Facebook og Instagram-opslag.  

Vinder-information
Vinderen udtrækkes af Merrild Kaffe ved tilfældig lodtrækning den dag, der er angivet i det enkelte Facebook– og Instagram-opslag. Vinderen offentliggøres af Merrild Kaffe ApS på Instagram og Facebook med fornavn og efternavn. Vinderne kontakt via svar på den kommentar, vedkommende har sendt til Merrild Kaffe ApS i selve konkurrenceopslaget og vil blive bedt om at sende sine kontaktoplysninger (navn, telefonnummer og adresse) via en privat besked på det pågældende medie til Merrild Kaffe ApS. Vær opmærksom på, at beskeden kan ende i mappen ”Andet”. Lær mere omkring behandlingen af din persondata i vores persondatapolitik: https://merrild-kaffe.dk/persondatapolitik/ 

Hvis vinderen ikke sender en privat Facebook- eller Instagrambesked til Merrild Kaffe ApS med kontaktoplysninger, som beskrevet ovenfor, indenfor 14 dage, eller hvis præmien sendes retur med postvæsenet, bortfalder retten til præmien. Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.  

Hvem kan deltage
Du kan kun deltage i konkurrencen én gang og skal bo i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen bekræfter du, at du er fyldt 13 år. Ansatte hos Merrild Kaffe ApS kan ikke deltage i konkurrencen. 

Brug af personoplysninger
Ved deltagelse i konkurrencen gives der samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Oplysningerne vil alene blive brugt til at kontakte vedkommende i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som gives ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.  

Oplysningerne om deltagerne opbevares til brug:  

  • Selve konkurrencen og ved meddelelse om, at vedkommen har vundet konkurrencen og præmien.  
  • Til levering og fremsendelse af konkurrencens præmie.  

Konkurrencen udbydes af Merrild Kaffe ApS, Erritsø Møllebanke 3, 7000 Fredericia. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at skrive til os i en privatbesked på Facebook eller ringe til os på tlf. 63 103 103. Konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.