KONKURRENCEBETINGELSER 

Deltagelse
Du kan læse i det konkrete opslag på Facebook og Instagram eller på kampagnesiden, hvordan du deltager i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.  

 

Præmier
Er du den heldige vinder af en præmier, kan du vinde følgende:
Merrild Coffeekits – værdi: 250,-
Apple Airpods- værdi: 1079,-
Phillips Espressomaskine – værdi: 5492,-

Gevinstchancen og hvor mange præmier, der indgår i konkurrencen:
110x Merrild Coffeekits 
20x Apple Airpods
5x Phillips Espressomaskine

 

Udelukkelse fra deltagelse 
Merrild Kaffe ApS kan til enhver tid udelukke personer fra deltagelse i konkurrencen og fordeling af præmierne, hvis en deltager opgiver forkerte personlige oplysninger eller forstyrrer det reglementerede forløb af konkurrencen.  

 

Konkurrenceperiode
Konkurrenceperioden fremgår af deenkelte Facebook og Instagram-opslag. 

Coffee Challenge-kampagnen kører fra d. 18. januar 2021 til og med d. søndag d. 28. marts 2021. 

 

Vinder-information på Facebook og Instagram
Vinderen udtrækkes af Merrild Kaffe ved tilfældig lodtrækning den dag, der er angivet i det enkelte Facebook– og Instagram-opslag. Vinderen offentliggøres af Merrild Kaffe ApS på Instagram og Facebook med fornavn og efternavn. Vinderne kontaktes via svar på den kommentar, vedkommende har sendt til Merrild Kaffe ApS i selve konkurrenceopslaget og vil blive bedt om at sende sine kontaktoplysninger (navn, telefonnummer og adresse) via en privat besked på det pågældende medie til Merrild Kaffe ApS. Vær opmærksom på, at beskeden kan ende i mappen ”Andet”. Lær mere omkring behandlingen af din persondata i vores persondatapolitik: https://merrild-kaffe.dk/persondatapolitik/ 

 

Hvis vinderen ikke sender en privat Facebook- eller Instagrambesked til Merrild Kaffe ApS med kontaktoplysninger, som beskrevet ovenfor, indenfor 14 dage, eller hvis præmien sendes retur med postvæsenet, bortfalder retten til præmien. Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.  

 

Vinder-information ved deltagelse på kampagneside
Alle vinderne udtrækkes tilfældigt og kan offentliggøres med navn på vores hjemmeside og i anden markedsføring f.eks. på sociale medier. Vinderne kontaktes via e-mail, hvis den korrekte e-mail er opgivet ved deltagelse og vil blive bedt om at sende sine kontaktoplysninger (navn, telefonnummer og adresse) via en privatbesked eller e-mail til Merrild Kaffe ApS eller samarbejdspartner. 

Hvis vinderen ikke svarer på henvendelsen fra Merrild Kaffe ApS eller samarbejdspartner med kontaktoplysninger, som beskrevet ovenfor, indenfor 14 dage, eller hvis præmien sendes retur med postvæsenet, bortfalder retten til præmien. Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.  

 

Hvem kan deltage
Du kan kun deltage i konkurrencen én gang og skal bo i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen bekræfter du, at du er fyldt 13 år. Ansatte hos Merrild Kaffe ApS kan ikke deltage i konkurrencen. 

 

Brug af personoplysninger
Ved deltagelse i konkurrencen gives der samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Oplysningerne vil alene blive brugt til at kontakte vedkommende i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som gives ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.  

 

Oplysningerne om deltagerne opbevares til brug:  

  • Selve konkurrencen og ved meddelelse om, at vedkommen har vundet konkurrencen og præmien.  
  • Til levering og fremsendelse af konkurrencens præmie.  
  •  

Konkurrencen udbydes af Merrild Kaffe ApS, Erritsø Møllebanke 3, 7000 Fredericia. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at skrive til os i en privatbesked på Facebook eller ringe til os på tlf. 63 103 103. Konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook. 

×

Table of Contents