KONKURRENCEBETINGELSER 

Deltagelse
Du kan læse i det konkrete opslag på Facebook og Instagram eller på kampagnesiden, hvordan du deltager i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.  

 

Præmier
Fremgår af de konkurrencespecifikke betingelser – findes på Facebook og Instagram eller på kampagnesiden her på sitet.

 

Udelukkelse fra deltagelse 
Merrild kan til enhver tid udelukke personer fra deltagelse i konkurrencen og fordeling af præmierne, hvis en deltager opgiver forkerte personlige oplysninger eller forstyrrer det reglementerede forløb af konkurrencen.  

 

Konkurrenceperiode
Konkurrenceperioden fremgår af deenkelte Facebook og Instagram-opslag eller den dedikerede kampagneside her på sitet. 

 

Vinder-information på Facebook og Instagram
Alle vinderne udtrækkes tilfældigt og kan offentliggøres med navn på vores hjemmeside og i anden markedsføring f.eks. på sociale medier.
 Alt persondata på vindere bruges og gemmes kun ifm. konkurrencen og fremsendelse af præmier, hvorefter dataen slettes.  Lær mere omkring behandlingen af din persondata i vores persondatapolitik: https://merrild-kaffe.dk/persondatapolitik/ 

 

Reagerer vinderen ikke på henvendelse ang. fremsendelse af præmie indenfor 14 dage, er der opgivet forkerte oplysninger ifm. konkurrencen eller hvis præmien sendes retur med postvæsenet, bortfalder retten til præmien. Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter.   

 

Hvem kan deltage
For at deltage i konkurrencen skal du bo i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen bekræfter du, at du er fyldt 13 år. Ansatte hos Merrild eller familie til ansatte kan ikke deltage i konkurrencen. 

 

Brug af personoplysninger
Ved deltagelse i konkurrencen gives der samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Oplysningerne vil alene blive brugt til at kontakte vedkommende i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som gives ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.  

 

Oplysningerne om deltagerne opbevares til brug:  

  • Selve konkurrencen og ved meddelelse om, at vedkommen har vundet konkurrencen og præmien.  
  • Til levering og fremsendelse af konkurrencens præmie.  

 

Konkurrencen udbydes af Lavazza Denmark ApS, Erritsø Møllebanke 3, 7000 Fredericia. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at skrive til os i en privatbesked på Facebook eller ringe til os på tlf. 63 103 103. Konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.