latte

Café Latte

Café Latte er i dag en af de meste kendte og populære kaffedrikke i verden. Café Latte klinger godt nok italiensk, men kaffedrikken stammer fra USA. Bestiller du en ”Latte” i Italien, vil tjeneren blot komme med et glas mælk til dig. Café Latte laves ligesom en Cappuccino på espresso og mælk, men modsat en Cappuccino laves Café Latte med et lille lag mælkeskum og mere dampet mælk. Sødmen fra den dampet mælk smager desuden skønt med en smule sirup så som vanilje, karamel eller hasselnød.
Total Time2 mins
 30 ml Espresso
 100 ml kold mælk eller mælkealternativ150-200 ml. alt efter behov.
Sådan gør du:
1

Bryg et espressoshot på din espressomaskine eller espressokande I din kop.

2

Hæld den kolde mælk op I din mælkekande eller mælkeskummer og begynd at steame mælken. Din mælk skal steames indtil mælken er 65 grader varm og gerne indtil mælken består af 2/3 del mælk og 1/3 tyndt mælkeskum.

3

Hæld den varme mælk og mælkeskum oven i espressoen. Har du en højt glas der egner sig til det, kan du prøve om du kan lave latte art.

...
Vi anbefaler:
4

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 56, der med sin balanceret sødmefulde karakter lader sødmen fra mælken blive mere gennemtrængende. Ønsker du en mere intens smag af kaffe, anbefaler vi Crema Certificeret, der med sin voluminøse fylde er det perfekte match til bløde mælkedrikke.
Opnå det perfekte mælkeskum ved at benytte mælk, som har et højere fedtindhold så som letmælk eller sødmælk.

.

Ingredients

 30 ml Espresso
 100 ml kold mælk eller mælkealternativ150-200 ml. alt efter behov.

Directions

Sådan gør du:
1

Bryg et espressoshot på din espressomaskine eller espressokande I din kop.

2

Hæld den kolde mælk op I din mælkekande eller mælkeskummer og begynd at steame mælken. Din mælk skal steames indtil mælken er 65 grader varm og gerne indtil mælken består af 2/3 del mælk og 1/3 tyndt mælkeskum.

3

Hæld den varme mælk og mælkeskum oven i espressoen. Har du en højt glas der egner sig til det, kan du prøve om du kan lave latte art.

...
Vi anbefaler:
4

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 56, der med sin balanceret sødmefulde karakter lader sødmen fra mælken blive mere gennemtrængende. Ønsker du en mere intens smag af kaffe, anbefaler vi Crema Certificeret, der med sin voluminøse fylde er det perfekte match til bløde mælkedrikke.
Opnå det perfekte mælkeskum ved at benytte mælk, som har et højere fedtindhold så som letmælk eller sødmælk.

.

Notes

Café Latte
×

Table of Contents