Bryg et espressoshot på din espressomaskine eller espressokande I din kop.
Hæld den kolde mælk op I din mælkekande eller mælkeskummer og begynd at steame mælken. Din mælk skal steames indtil mælken er 65 grader varm og gerne indtil mælken består af 2/3 del mælk og 1/3 tyndt mælkeskum.
Hæld den varme mælk og mælkeskum oven i espressoen. Har du en højt glas der egner sig til det, kan du prøve om du kan lave latte art.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 56, der med sin balanceret sødmefulde karakter lader sødmen fra mælken blive mere gennemtrængende. Ønsker du en mere intens smag af kaffe, anbefaler vi Crema Certificeret, der med sin voluminøse fylde er det perfekte match til bløde mælkedrikke.
Opnå det perfekte mælkeskum ved at benytte mælk, som har et højere fedtindhold så som letmælk eller sødmælk.
.
Ingredients
Directions
Bryg et espressoshot på din espressomaskine eller espressokande I din kop.
Hæld den kolde mælk op I din mælkekande eller mælkeskummer og begynd at steame mælken. Din mælk skal steames indtil mælken er 65 grader varm og gerne indtil mælken består af 2/3 del mælk og 1/3 tyndt mælkeskum.
Hæld den varme mælk og mælkeskum oven i espressoen. Har du en højt glas der egner sig til det, kan du prøve om du kan lave latte art.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 56, der med sin balanceret sødmefulde karakter lader sødmen fra mælken blive mere gennemtrængende. Ønsker du en mere intens smag af kaffe, anbefaler vi Crema Certificeret, der med sin voluminøse fylde er det perfekte match til bløde mælkedrikke.
Opnå det perfekte mælkeskum ved at benytte mælk, som har et højere fedtindhold så som letmælk eller sødmælk.
.