Bland alle ingredienser i en stor skål. Sørg for, at honningen fordeler sig godt.
Læg myslien i et lag på en bageplade med bagepapir.
Bag myslien i 10 min. ved 180 grader. Vend myslien rundt og bag i yderligere fem min.
Tag myslien ud af ovnen og lad den køle af. Server gerne myslien med yoghurt eller skyr.
Vi anbefaler Merrild Signature Blend No. 64, som er en intens espresso med masser af sødme og med en eftersmag af karamel.
Ingredients
Directions
Bland alle ingredienser i en stor skål. Sørg for, at honningen fordeler sig godt.
Læg myslien i et lag på en bageplade med bagepapir.
Bag myslien i 10 min. ved 180 grader. Vend myslien rundt og bag i yderligere fem min.
Tag myslien ud af ovnen og lad den køle af. Server gerne myslien med yoghurt eller skyr.
Vi anbefaler Merrild Signature Blend No. 64, som er en intens espresso med masser af sødme og med en eftersmag af karamel.