Merrild-Signature-Blend-Musli-768x506

Hjemmelavet mysli

Hjemmelavet mysli er både sundere og billigere end det færdigkøbte – og så er det helt utroligt let at lave. Få en flyvende start hver morgen med lidt ekstra knas på skyren med denne lækre version, der selvfølgelig har et ekstra skud mokka.
Total Time30 mins
Ingredienser:
 200 g havregryn
 2 tbsp friskkværnet kaffe
 150 g flydende honning
 50 g kokos
 50 g solsikkekerner
 50 g græskarkerner
 50 g pinjekerner
 50 g valnødder, groft hakket
Sådan gør du:
1

Bland alle ingredienser i en stor skål. Sørg for, at honningen fordeler sig godt.

2

Læg myslien i et lag på en bageplade med bagepapir.

3

Bag myslien i 10 min. ved 180 grader. Vend myslien rundt og bag i yderligere fem min.

4

Tag myslien ud af ovnen og lad den køle af. Server gerne myslien med yoghurt eller skyr.

...
Vi anbefaler:
5

Vi anbefaler Merrild Signature Blend No. 64, som er en intens espresso med masser af sødme og med en eftersmag af karamel.

Ingredients

Ingredienser:
 200 g havregryn
 2 tbsp friskkværnet kaffe
 150 g flydende honning
 50 g kokos
 50 g solsikkekerner
 50 g græskarkerner
 50 g pinjekerner
 50 g valnødder, groft hakket

Directions

Sådan gør du:
1

Bland alle ingredienser i en stor skål. Sørg for, at honningen fordeler sig godt.

2

Læg myslien i et lag på en bageplade med bagepapir.

3

Bag myslien i 10 min. ved 180 grader. Vend myslien rundt og bag i yderligere fem min.

4

Tag myslien ud af ovnen og lad den køle af. Server gerne myslien med yoghurt eller skyr.

...
Vi anbefaler:
5

Vi anbefaler Merrild Signature Blend No. 64, som er en intens espresso med masser af sødme og med en eftersmag af karamel.

Notes

Hjemmelavet mysli
×

Table of Contents