KAFFE-COOKIES-M-ESPRESSO-3

Espresso cookies

Her får du opskriften på muligvis verdens bedste cookies med espresso. De er helt uimodståelige med deres tunge chokolade- og kaffesmag. Et lækkert sukkerkick, som heldigvis også er nemme at bage. Klar, parat, bag!
Total Time30 mins
Ingredienser:
 150 g mørk chokolade
 75 g hasselnødder
 3 tbsp Kakaopulver
 1 qt espresso eller ½ dl stærk filterkaffe
 200 g mel
 250 g sukker
 150 g smør
 1 stort æg
 1 tsp Bagepulver
Sådan gør du:
1

Forvarm ovnen ved 190 grader.

2

Hak chokoladen og hasselnødderne groft.

3

Pisk sukker, smør og æg sammen.

4

Rør espressoen i.

5

Sigt mel og bagepulver i dejen.

6

Vend chokoladen og nødderne i.

7

Lav små ”toppe” af dejen ved at fordele dejen på bagepapiret med et par skeer. Giv evt. toppene et lille ekstra tryk på toppen.

8

Bag cookies’ene i 12-15 minutter.

9

Sæt de færdigbagte cookies over på en rist og lad dem afkøle helt før servering.

...
Vi anbefaler:
10

Vi anbefaler, at bruge Signature Blend No. 64 Espresso, som er en lækker espresso, der er både er sødmefuld og intens. Med smagsnoter af karamel komplementerer den hasselnødderne godt.

Ingredients

Ingredienser:
 150 g mørk chokolade
 75 g hasselnødder
 3 tbsp Kakaopulver
 1 qt espresso eller ½ dl stærk filterkaffe
 200 g mel
 250 g sukker
 150 g smør
 1 stort æg
 1 tsp Bagepulver

Directions

Sådan gør du:
1

Forvarm ovnen ved 190 grader.

2

Hak chokoladen og hasselnødderne groft.

3

Pisk sukker, smør og æg sammen.

4

Rør espressoen i.

5

Sigt mel og bagepulver i dejen.

6

Vend chokoladen og nødderne i.

7

Lav små ”toppe” af dejen ved at fordele dejen på bagepapiret med et par skeer. Giv evt. toppene et lille ekstra tryk på toppen.

8

Bag cookies’ene i 12-15 minutter.

9

Sæt de færdigbagte cookies over på en rist og lad dem afkøle helt før servering.

...
Vi anbefaler:
10

Vi anbefaler, at bruge Signature Blend No. 64 Espresso, som er en lækker espresso, der er både er sødmefuld og intens. Med smagsnoter af karamel komplementerer den hasselnødderne godt.

Espresso cookies
×

Table of Contents