Forvarm ovnen ved 190 grader.
Hak chokoladen og hasselnødderne groft.
Pisk sukker, smør og æg sammen.
Rør espressoen i.
Sigt mel og bagepulver i dejen.
Vend chokoladen og nødderne i.
Lav små ”toppe” af dejen ved at fordele dejen på bagepapiret med et par skeer. Giv evt. toppene et lille ekstra tryk på toppen.
Bag cookies’ene i 12-15 minutter.
Sæt de færdigbagte cookies over på en rist og lad dem afkøle helt før servering.
Vi anbefaler, at bruge Signature Blend No. 64 Espresso, som er en lækker espresso, der er både er sødmefuld og intens. Med smagsnoter af karamel komplementerer den hasselnødderne godt.
Ingredients
Directions
Forvarm ovnen ved 190 grader.
Hak chokoladen og hasselnødderne groft.
Pisk sukker, smør og æg sammen.
Rør espressoen i.
Sigt mel og bagepulver i dejen.
Vend chokoladen og nødderne i.
Lav små ”toppe” af dejen ved at fordele dejen på bagepapiret med et par skeer. Giv evt. toppene et lille ekstra tryk på toppen.
Bag cookies’ene i 12-15 minutter.
Sæt de færdigbagte cookies over på en rist og lad dem afkøle helt før servering.
Vi anbefaler, at bruge Signature Blend No. 64 Espresso, som er en lækker espresso, der er både er sødmefuld og intens. Med smagsnoter af karamel komplementerer den hasselnødderne godt.