Bland hvedemel, bagepulver, salt og sukker.
Smuldr hurtigt smørret i melblandingen. Smørret må ikke smelte. Du kan derfor løbende vaske hænderne i koldt vand for at holde dem kolde.
Bland med chokolade i dejen.
Saml dejen med yoghurt og espresso hurtigt og let med hænderne.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den 4 cm tyk.
Udstik til runde scones på ca. 5 cm i diameter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æg.
Bag ved 210°C varmluft i ca. 20 minutter til de er gyldne.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend No. 64, som giver de lune og lækre scones ekstra dybde, der komplementerer den søde hvide chokolade godt.
Ingredients
Directions
Bland hvedemel, bagepulver, salt og sukker.
Smuldr hurtigt smørret i melblandingen. Smørret må ikke smelte. Du kan derfor løbende vaske hænderne i koldt vand for at holde dem kolde.
Bland med chokolade i dejen.
Saml dejen med yoghurt og espresso hurtigt og let med hænderne.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den 4 cm tyk.
Udstik til runde scones på ca. 5 cm i diameter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æg.
Bag ved 210°C varmluft i ca. 20 minutter til de er gyldne.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend No. 64, som giver de lune og lækre scones ekstra dybde, der komplementerer den søde hvide chokolade godt.