Vej 80 gr hele bønner af og kværn dem groft.
Hæld de formalet bønner i en stempelkande med 800 ml koldt vand.
Brug gerne en ske til at røre godt rundt i kaffen. Sæt stempelkande låget på, men lad vær med at stempel kaffen før den har trukket.
Stil kaffen på dit køkkenbord eller i køleskab indtil brug. Hæld gerne den koldbrygget kaffe over på en karaffel el.lign. når kaffen har trukket på denne måde holder den sig længere.
Server Cold brew med eller uden mælk og med en masse isterninger.
Vi anbefaler, at bruge Signature Blend no.56, der giver en afbalanceret Cold brew med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme, der går godt med eller uden mælk til kaffedrikken.
Ingredients
Directions
Vej 80 gr hele bønner af og kværn dem groft.
Hæld de formalet bønner i en stempelkande med 800 ml koldt vand.
Brug gerne en ske til at røre godt rundt i kaffen. Sæt stempelkande låget på, men lad vær med at stempel kaffen før den har trukket.
Stil kaffen på dit køkkenbord eller i køleskab indtil brug. Hæld gerne den koldbrygget kaffe over på en karaffel el.lign. når kaffen har trukket på denne måde holder den sig længere.
Server Cold brew med eller uden mælk og med en masse isterninger.
Vi anbefaler, at bruge Signature Blend no.56, der giver en afbalanceret Cold brew med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme, der går godt med eller uden mælk til kaffedrikken.