Bryg en stærk kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no.56 svarende til ca. ½ dl
Bland marcipan og kaffe. Ælt det godt sammen.
Massen bliver for blød til at forme den ordentligt, kan du bruge flormelis på
fingerne.
Hak chokoladen fint og temperer den over et vandbad.
Dyp marcipanbrødet i chokolade og pynt det med revet citronskal. Hvis har krymmel eller lignende liggende, kan du også pynte marcipanbrødene med det.
Vi anbefaler, at brygge kaffen på Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret kaffe med let syrlighed og sødme med smagsnoter af frugt. Frugtnoterne giver et godt sammenspil til den søde marcipan.
.
Ingredients
Directions
Bryg en stærk kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no.56 svarende til ca. ½ dl
Bland marcipan og kaffe. Ælt det godt sammen.
Massen bliver for blød til at forme den ordentligt, kan du bruge flormelis på
fingerne.
Hak chokoladen fint og temperer den over et vandbad.
Dyp marcipanbrødet i chokolade og pynt det med revet citronskal. Hvis har krymmel eller lignende liggende, kan du også pynte marcipanbrødene med det.
Vi anbefaler, at brygge kaffen på Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret kaffe med let syrlighed og sødme med smagsnoter af frugt. Frugtnoterne giver et godt sammenspil til den søde marcipan.
.