Signature Blend Marcipanbroed_01

Marcipanbrød med kaffetvist

10 stk. Vi har givet det klassiske marcipanbrød et mokka make-over og vi er sikker på at du bliver ligeså vild med dem som os. Lav dem til dem eftermiddagskaffen, som påskeæg eller som den perfekte værtsgave.
Total Time30 mins
Kaffebrød:
 250 g marcipan
 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 56
Overtræk:
 150 g mørkt chokolade
Pynt:
 Revet citronskal
Sådan gør du:
1

Bryg en stærk kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no.56 svarende til ca. ½ dl

2

Bland marcipan og kaffe. Ælt det godt sammen.

3

Massen bliver for blød til at forme den ordentligt, kan du bruge flormelis på
fingerne.

4

Hak chokoladen fint og temperer den over et vandbad.

5

Dyp marcipanbrødet i chokolade og pynt det med revet citronskal. Hvis har krymmel eller lignende liggende, kan du også pynte marcipanbrødene med det.

...
Vi anbefaler:
6

Vi anbefaler, at brygge kaffen på Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret kaffe med let syrlighed og sødme med smagsnoter af frugt. Frugtnoterne giver et godt sammenspil til den søde marcipan.

.

Ingredients

Kaffebrød:
 250 g marcipan
 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 56
Overtræk:
 150 g mørkt chokolade
Pynt:
 Revet citronskal

Directions

Sådan gør du:
1

Bryg en stærk kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no.56 svarende til ca. ½ dl

2

Bland marcipan og kaffe. Ælt det godt sammen.

3

Massen bliver for blød til at forme den ordentligt, kan du bruge flormelis på
fingerne.

4

Hak chokoladen fint og temperer den over et vandbad.

5

Dyp marcipanbrødet i chokolade og pynt det med revet citronskal. Hvis har krymmel eller lignende liggende, kan du også pynte marcipanbrødene med det.

...
Vi anbefaler:
6

Vi anbefaler, at brygge kaffen på Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret kaffe med let syrlighed og sødme med smagsnoter af frugt. Frugtnoterne giver et godt sammenspil til den søde marcipan.

.

Notes

Marcipanbrød med kaffetvist
×

Table of Contents