Bryg ca. 4 dl kaffe af 4 kaffekapsler Signature Blend no. 64
Pisk æggehviderne stive.
Pisk æggeblomme og sukker til en luftig æggesnaps.
Vend mascarponen i æggesnapsen lidt efter lidt.
Vend forsigtig æggehviderne i ostecremen med en dejskraber.
Find en form. Til denne opskrift er der gjort brug af en form på ca. 30x10 cm.
Hæld kaffe og amaretto i en skål hvor der er plads til at vende ladyfingers.
Vend ladyfingerne i kaffeblandingen og lav en lag i bunden af formen af ladyfingers.
Spred ca. halvdelen af ostecreme ud over ladyfingerne i formen. Lav endnu et lag af ladyfingers og ostemasse.
Glat det øverste lag ostecreme ud og lad kagen trække til dagen efter.
Brug en sigte til at drysse kakao ud over tiramisuen inden servering.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt i den bløde og luftige tiramisu.
.
Ingredients
Directions
Bryg ca. 4 dl kaffe af 4 kaffekapsler Signature Blend no. 64
Pisk æggehviderne stive.
Pisk æggeblomme og sukker til en luftig æggesnaps.
Vend mascarponen i æggesnapsen lidt efter lidt.
Vend forsigtig æggehviderne i ostecremen med en dejskraber.
Find en form. Til denne opskrift er der gjort brug af en form på ca. 30x10 cm.
Hæld kaffe og amaretto i en skål hvor der er plads til at vende ladyfingers.
Vend ladyfingerne i kaffeblandingen og lav en lag i bunden af formen af ladyfingers.
Spred ca. halvdelen af ostecreme ud over ladyfingerne i formen. Lav endnu et lag af ladyfingers og ostemasse.
Glat det øverste lag ostecreme ud og lad kagen trække til dagen efter.
Brug en sigte til at drysse kakao ud over tiramisuen inden servering.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt i den bløde og luftige tiramisu.
.