Espresso con panna

Espresso con Panna

Espresso con panna er italiensk for espresso med fløde. Rundt omkring i verden har denne kaffedrik flere navne. I Frankrig og England er den bedre kendt som Café Viennois, hvorimod i Wien er den kendt som Franziskaner. Flødeskummen giver ikke blot en flot præsentation af kaffen, men tilføjer kaffen en fløjlsbød karakter, som er stærkt vanedannende.
Total Time3 mins
 30 ml Espresso
 ½ stick Piskefløde
Sådan gør du:
1

Bryg en shot espresso.

2

Pisk fløden til flødeskum og top espressoen med den ønsket mængde flødeskum.

...
Vi anbefaler:
3

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

.

Ingredients

 30 ml Espresso
 ½ stick Piskefløde

Directions

Sådan gør du:
1

Bryg en shot espresso.

2

Pisk fløden til flødeskum og top espressoen med den ønsket mængde flødeskum.

...
Vi anbefaler:
3

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

.

Notes

Espresso con Panna
×

Table of Contents