Hæld Amarettoen og chokoladesiruppen i glasset.
Bryg espresso-shottet og hæld den op i glasset.
Skum mælken rigtig tyk og tilføj den på toppen. Pynt evt. med chokolade eller anden pynt.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 56, der med sin balanceret sødmefulde karakter lader sødmen fra mælken blive mere gennemtrængende. Ønsker du en mere intens smag af kaffe, anbefaler vi Crema Certificeret, der med sin voluminøse fylde er det perfekte match til bløde mælkedrikke.
.
Ingredients
Directions
Hæld Amarettoen og chokoladesiruppen i glasset.
Bryg espresso-shottet og hæld den op i glasset.
Skum mælken rigtig tyk og tilføj den på toppen. Pynt evt. med chokolade eller anden pynt.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 56, der med sin balanceret sødmefulde karakter lader sødmen fra mælken blive mere gennemtrængende. Ønsker du en mere intens smag af kaffe, anbefaler vi Crema Certificeret, der med sin voluminøse fylde er det perfekte match til bløde mælkedrikke.
.