Alle rettigheder tilhører Merrild 2024
Bønnerne ristes langsomt for at opnå en mørkere og kraftigere smag, som er velegnet til de fleste bryggemetoder – men i særdeleshed velegnet til brygning på fuldautomatiske espressomaskiner, hvor den langsomme ristning kommer til sin ret med en intens og fyldig smagsoplevelse fuldendt med en perfekt gylden crema på toppen.
STYRKE:
RISTNING:
AROMATISKE NOTER
CACAO
TRÆ
Merrild Barista Cremoso leverer en rund og balanceret smagsoplevelse med skønne noter af mørk chokolade og en blivende crema. Ideel til f.eks. Espresso, Latte Macchiato eller Cappuccino.
STYRKE:
RISTNING:
AROMATISKE NOTER
HASSELNØDDER
CHOKOLADE
CACAO
Et cremet og aromatisk blend fremstillet af omhyggeligt udvalgte Arabica og Robusta bønner. Merrild Crema leverer en rig smag med noter af chokolade og en blivende crema. Ideel til alle espressobaserede kaffer.
STYRKE:
RISTNING:
AROMATISKE NOTER
CHOKOLADE
Alle rettigheder tilhører Merrild 2024