www_cheesecake_SB64

Kaffe cheesecake

Med denne lækre og nemme kaffe cheesecake går du aldrig galt i byen. Cheesecaken tager hverken lang til at lave og den har heller ikke en lang ingrediensliste. Den er perfekt til som en hurtig dessert til de uanmeldte gæster eller som bare-fordi-jeg har-lyst dessert. Espresso cheesecaken har et lækkert twist af Signature Blend no. 64, der er det perfekte sammenspil med den fløjlsbløde creme og sprøde kiksebund. I en travl hverdag kan det sommetider være nødvendigt at skrue lidt ekstra op for hyggen. Og med denne lækre og nemme espresso cheesecake, kan du aldrig gå helt galt i byen.
Total Time1 hr 20 mins
Kiksebund:
 75 g smeltet smør
 100 g knuste digestive
 75 g hakkede mandler/nødder
Espressocreme:
 250 g flødeost
 2 qts espresso (svarende til ca. ¾ dl)
 50 g flormelis
 150 g græsk yoghurt 10%
Sådan gør du:
1

Smelt smørret til bunden .

2

Knus kiksene og hak mandlerne fint. Vend smør, de knuste kiks og hakkede mandler sammen og fordel kiksbunden i 6 portionsglas.

3

Sæt portionsglassene på køl og begynd på espressocremen i mellemtiden.

4

Bryg 2 shot espresso og lad dem afkøle lidt. Pisk flødeost, espresso og flormelis til en tyk og luftig creme.

5

Vend yoghurten i espressocremen med en spartel.

6

Når cremen er ensartet, kan den fordeles over kiksbunden. Stil gerne portionsglassene med cheesecake på køl gerne et par timer før de skal bruges for at espressocremen kan sætte sig.

...
Vi anbefaler:
7

Vi har valgt Signature Blend no. 64 Espresso til denne opskrift – den giver cremen intense kaffe nuancer og en eftersmag af chokolade, hvilket står godt til resten af kagen. Espressoen kan du brygge på en espresso maskine eller som en ekstra stærk kop filterkaffe, hvor du bruger dobbelt mængde kaffe.

.

Ingredients

Kiksebund:
 75 g smeltet smør
 100 g knuste digestive
 75 g hakkede mandler/nødder
Espressocreme:
 250 g flødeost
 2 qts espresso (svarende til ca. ¾ dl)
 50 g flormelis
 150 g græsk yoghurt 10%

Directions

Sådan gør du:
1

Smelt smørret til bunden .

2

Knus kiksene og hak mandlerne fint. Vend smør, de knuste kiks og hakkede mandler sammen og fordel kiksbunden i 6 portionsglas.

3

Sæt portionsglassene på køl og begynd på espressocremen i mellemtiden.

4

Bryg 2 shot espresso og lad dem afkøle lidt. Pisk flødeost, espresso og flormelis til en tyk og luftig creme.

5

Vend yoghurten i espressocremen med en spartel.

6

Når cremen er ensartet, kan den fordeles over kiksbunden. Stil gerne portionsglassene med cheesecake på køl gerne et par timer før de skal bruges for at espressocremen kan sætte sig.

...
Vi anbefaler:
7

Vi har valgt Signature Blend no. 64 Espresso til denne opskrift – den giver cremen intense kaffe nuancer og en eftersmag af chokolade, hvilket står godt til resten af kagen. Espressoen kan du brygge på en espresso maskine eller som en ekstra stærk kop filterkaffe, hvor du bruger dobbelt mængde kaffe.

.

Notes

Kaffe cheesecake
×

Table of Contents