Smelt smørret til bunden .
Knus kiksene og hak mandlerne fint. Vend smør, de knuste kiks og hakkede mandler sammen og fordel kiksbunden i 6 portionsglas.
Sæt portionsglassene på køl og begynd på espressocremen i mellemtiden.
Bryg 2 shot espresso og lad dem afkøle lidt. Pisk flødeost, espresso og flormelis til en tyk og luftig creme.
Vend yoghurten i espressocremen med en spartel.
Når cremen er ensartet, kan den fordeles over kiksbunden. Stil gerne portionsglassene med cheesecake på køl gerne et par timer før de skal bruges for at espressocremen kan sætte sig.
Vi har valgt Signature Blend no. 64 Espresso til denne opskrift – den giver cremen intense kaffe nuancer og en eftersmag af chokolade, hvilket står godt til resten af kagen. Espressoen kan du brygge på en espresso maskine eller som en ekstra stærk kop filterkaffe, hvor du bruger dobbelt mængde kaffe.
.
Ingredients
Directions
Smelt smørret til bunden .
Knus kiksene og hak mandlerne fint. Vend smør, de knuste kiks og hakkede mandler sammen og fordel kiksbunden i 6 portionsglas.
Sæt portionsglassene på køl og begynd på espressocremen i mellemtiden.
Bryg 2 shot espresso og lad dem afkøle lidt. Pisk flødeost, espresso og flormelis til en tyk og luftig creme.
Vend yoghurten i espressocremen med en spartel.
Når cremen er ensartet, kan den fordeles over kiksbunden. Stil gerne portionsglassene med cheesecake på køl gerne et par timer før de skal bruges for at espressocremen kan sætte sig.
Vi har valgt Signature Blend no. 64 Espresso til denne opskrift – den giver cremen intense kaffe nuancer og en eftersmag af chokolade, hvilket står godt til resten af kagen. Espressoen kan du brygge på en espresso maskine eller som en ekstra stærk kop filterkaffe, hvor du bruger dobbelt mængde kaffe.
.