Lungo:americano

Americano

Forskellen på en Americano, Lungo eller bare almindelig sort filterkaffe kan være svær at skelne. Den væsentlige forskel ligger i bryggemetoden, som får en betydning for smagen. Espressoen i en Americano er med til at give kaffen en mere karamelliseret smag og er grunden til at der på overfladen dannes den såkaldte crema på kaffens overflade.
Total Time3 mins
 30 ml Espresso
 100 ml Kogende vand
Sådan gør du:
1

Bryg et shot espresso på din espressomaskine eller espressokande i en kop.

2

Kog vand og tilsæt ca. 100 ml. kogende vand. Du kan selv bestemme hvor stærk din Americano skal være, hvilket du gør ved at hælde mere eller mindre vand i.

...
Vi anbefaler:
3

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no.56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

Ingredients

 30 ml Espresso
 100 ml Kogende vand

Directions

Sådan gør du:
1

Bryg et shot espresso på din espressomaskine eller espressokande i en kop.

2

Kog vand og tilsæt ca. 100 ml. kogende vand. Du kan selv bestemme hvor stærk din Americano skal være, hvilket du gør ved at hælde mere eller mindre vand i.

...
Vi anbefaler:
3

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no.56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

Notes

Americano
×

Table of Contents