Bryg en shot espresso og tilsæt rigeligt med isterninger heri.
Tilføj evt. sirup eller sukker og rør det ud i kaffen.
Hæld mælken i kaffen og voila – iskaffe er serveret.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 56, der med sin balanceret sødmefulde karakter lader sødmen fra mælken blive mere gennemtrængende. Ønsker du en mere intens smag af kaffe, anbefaler vi Crema Certificeret, der med sin voluminøse fylde er det perfekte match til bløde mælkedrikke.
.
Ingredients
Directions
Bryg en shot espresso og tilsæt rigeligt med isterninger heri.
Tilføj evt. sirup eller sukker og rør det ud i kaffen.
Hæld mælken i kaffen og voila – iskaffe er serveret.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 56, der med sin balanceret sødmefulde karakter lader sødmen fra mælken blive mere gennemtrængende. Ønsker du en mere intens smag af kaffe, anbefaler vi Crema Certificeret, der med sin voluminøse fylde er det perfekte match til bløde mælkedrikke.
.