Bryg en shot espresso og tilsæt rigeligt med isterninger heri.
Tilføj evt. sirup eller sukker og rør det ud i kaffen.
Hæld minimælken i kaffen og voila – iskaffe er serveret.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.
Ingredients
Directions
Bryg en shot espresso og tilsæt rigeligt med isterninger heri.
Tilføj evt. sirup eller sukker og rør det ud i kaffen.
Hæld minimælken i kaffen og voila – iskaffe er serveret.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.