Bryg en shot espresso og tilsæt rigeligt med isterninger heri.
Tilføj 1 spsk vaniljesirup i kaffen og rør det rundt.
Hæld mælken eller mælkealternativet i kaffen .
Smag kaffen til om den smager nok af vanilje. Hvis ikke kan du give kaffen en smule mere vanljesirup.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.
.
Ingredients
Directions
Bryg en shot espresso og tilsæt rigeligt med isterninger heri.
Tilføj 1 spsk vaniljesirup i kaffen og rør det rundt.
Hæld mælken eller mælkealternativet i kaffen .
Smag kaffen til om den smager nok af vanilje. Hvis ikke kan du give kaffen en smule mere vanljesirup.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.
.