Bryg et shot espresso.
Bland espresso, mælk, vaniljeis og isterninger i en blender og blend kaffe indtil den har en ensartet konsistens.
Hæld karamel –eller chokolade rundt langs siden på glasset og hæld herefter frappen i glasset
Pisk fløden til sprøjtefast flødeskum.
Kom flødeskummet i en sprøjtepose og sprøjt flødeskum ud på frappen.
Pynt din kaffedrik med skumfiduser, kagestykker, chokolade eller hvad du selv kan komme på.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.
.
Ingredients
Directions
Bryg et shot espresso.
Bland espresso, mælk, vaniljeis og isterninger i en blender og blend kaffe indtil den har en ensartet konsistens.
Hæld karamel –eller chokolade rundt langs siden på glasset og hæld herefter frappen i glasset
Pisk fløden til sprøjtefast flødeskum.
Kom flødeskummet i en sprøjtepose og sprøjt flødeskum ud på frappen.
Pynt din kaffedrik med skumfiduser, kagestykker, chokolade eller hvad du selv kan komme på.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.
.