Kværn kaffebønnerne og bryg en kop stærk kaffe. Kaffe kan brygges som stempelkande, slow brew eller i en filterkaffemaskine.
Anret 2 scoop vaniljeis i en skål og hæld den varme kaffe over vaniljeisen.
Pynt gerne desserten med hele kaffebønner eller revet chokolade.
Vi anbefaler, at brygge kaffen på Signature Blend no. 64, der med sin intensitet, sødme og rige eftersmag giver et perfekt modspil til den søde vaniljeis.
Ingredients
Directions
Kværn kaffebønnerne og bryg en kop stærk kaffe. Kaffe kan brygges som stempelkande, slow brew eller i en filterkaffemaskine.
Anret 2 scoop vaniljeis i en skål og hæld den varme kaffe over vaniljeisen.
Pynt gerne desserten med hele kaffebønner eller revet chokolade.
Vi anbefaler, at brygge kaffen på Signature Blend no. 64, der med sin intensitet, sødme og rige eftersmag giver et perfekt modspil til den søde vaniljeis.