Kom rørsukker og kaffe i en gryde. Kog det op til en sirup.
Hak chokoladen og bland det og smørret ned i siruppen. Tag gryden af varmen, og lad det smelte stille og roligt. Stil det til side og lad blandingen afkøle, til den er håndvarm.
Tilsæt et æg ad gangen og rør dejen helt jævn og glat.
Læg bagepapir i springformen og fordel dejen heri.
Bag kagen ved 170 grader i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må gerne være lidt klæg i midten.
Afkøl kagen og stil den gerne på køl.
Hak den mørke chokolade og smelt den over et vandbad.
Pisk fløden til en let flødeskum og sæt den på køl.
Pisk æggeblommer og sukker helt skummende og luftigt.
Tilsæt kaffen.
Vend den smeltede chokolade i, vend til sidst flødeskummet i.
Hæld moussen over chokoladekagebunden og glat den pænt ud.
Stil chokoladekagen på køl i minimum 2 timer, så den når at sætte sig.
Pynt til sidste med sigtet kakaopulver. Velbekomme!
Vi har valgt Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en sødme, der står godt til den mørke chokolade. Espressoen kan du brygge på en espresso maskine eller som en ekstra stærk kop filterkaffe, hvor du bruger dobbelt mængde kaffe.
Ingredients
Directions
Kom rørsukker og kaffe i en gryde. Kog det op til en sirup.
Hak chokoladen og bland det og smørret ned i siruppen. Tag gryden af varmen, og lad det smelte stille og roligt. Stil det til side og lad blandingen afkøle, til den er håndvarm.
Tilsæt et æg ad gangen og rør dejen helt jævn og glat.
Læg bagepapir i springformen og fordel dejen heri.
Bag kagen ved 170 grader i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må gerne være lidt klæg i midten.
Afkøl kagen og stil den gerne på køl.
Hak den mørke chokolade og smelt den over et vandbad.
Pisk fløden til en let flødeskum og sæt den på køl.
Pisk æggeblommer og sukker helt skummende og luftigt.
Tilsæt kaffen.
Vend den smeltede chokolade i, vend til sidst flødeskummet i.
Hæld moussen over chokoladekagebunden og glat den pænt ud.
Stil chokoladekagen på køl i minimum 2 timer, så den når at sætte sig.
Pynt til sidste med sigtet kakaopulver. Velbekomme!
Vi har valgt Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en sødme, der står godt til den mørke chokolade. Espressoen kan du brygge på en espresso maskine eller som en ekstra stærk kop filterkaffe, hvor du bruger dobbelt mængde kaffe.