Vi anbefaler, at du bruger en kaffemaskine, så som en espresso eller nespresso maskine, for at brygge denne kaffedrik.
Kværn 7-9 gr kaffe fint. Kornstørrelsen på det kaffen er vigtig, da den bestemmer for længe vandet er i kontakt med kaffe. Extractionstiden på espresso shot, der brygges på 9 bar, bør ca. tage 30 sekunder.
Stamp kaffen i portafilter. Sørg for at kaffe stampes jævnt i portafilteret.
Bryg nu dit espresso-shot.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret og mildere espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.
Ingredients
Directions
Vi anbefaler, at du bruger en kaffemaskine, så som en espresso eller nespresso maskine, for at brygge denne kaffedrik.
Kværn 7-9 gr kaffe fint. Kornstørrelsen på det kaffen er vigtig, da den bestemmer for længe vandet er i kontakt med kaffe. Extractionstiden på espresso shot, der brygges på 9 bar, bør ca. tage 30 sekunder.
Stamp kaffen i portafilter. Sørg for at kaffe stampes jævnt i portafilteret.
Bryg nu dit espresso-shot.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret og mildere espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.