espresso-med-SB-64

Espresso

Espresso er bedre kendt som Italiens nationaldrik. Espressoen er en lille intens kop kaffe, som danner grundlagt for mange barista kaffedrikke som Cappuccino, Café Latte, Americano osv. En god kop espresso kan kendes på gyldenbrune lag af creme på toppen af kaffen, som kaldes for crema. For at kunne brygge en god espresso er gode, friske bønner som eksempelvis Signature Blend no.64 vigtig.
Total Time3 mins
 7 g Kaffe
 30 ml Vand
Sådan gør du:
1

Vi anbefaler, at du bruger en kaffemaskine, så som en espresso eller nespresso maskine, for at brygge denne kaffedrik.

2

Kværn 7-9 gr kaffe fint. Kornstørrelsen på det kaffen er vigtig, da den bestemmer for længe vandet er i kontakt med kaffe. Extractionstiden på espresso shot, der brygges på 9 bar, bør ca. tage 30 sekunder.

3

Stamp kaffen i portafilter. Sørg for at kaffe stampes jævnt i portafilteret.

4

Bryg nu dit espresso-shot.

...
Vi anbefaler:
5

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret og mildere espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

Ingredients

 7 g Kaffe
 30 ml Vand

Directions

Sådan gør du:
1

Vi anbefaler, at du bruger en kaffemaskine, så som en espresso eller nespresso maskine, for at brygge denne kaffedrik.

2

Kværn 7-9 gr kaffe fint. Kornstørrelsen på det kaffen er vigtig, da den bestemmer for længe vandet er i kontakt med kaffe. Extractionstiden på espresso shot, der brygges på 9 bar, bør ca. tage 30 sekunder.

3

Stamp kaffen i portafilter. Sørg for at kaffe stampes jævnt i portafilteret.

4

Bryg nu dit espresso-shot.

...
Vi anbefaler:
5

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret og mildere espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

Notes

Espresso
×

Table of Contents