Vi anbefaler, at du bruger en kaffemaskine, så som en espressomaskine, for at brygge denne kaffedrik.
Kværn 7-9 gr kaffe fint.
Bryg kaffen i den halve mængde af tid, som du ville brygge din espresso. Typisk vil en ristretto have en ekstraktionstid på ca. 15 sekunder og bruge 15-20 ml. vand.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.
Ingredients
Directions
Vi anbefaler, at du bruger en kaffemaskine, så som en espressomaskine, for at brygge denne kaffedrik.
Kværn 7-9 gr kaffe fint.
Bryg kaffen i den halve mængde af tid, som du ville brygge din espresso. Typisk vil en ristretto have en ekstraktionstid på ca. 15 sekunder og bruge 15-20 ml. vand.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.