ristretto

Ristretto

Espresso er bedre kendt som Italiens nationaldrik. Espressoen er en lille intens kop kaffe, som danner grundlagt for mange barista kaffedrikke som Cappuccino, Café Latte, Americano osv. En god kop espresso kan kendes på gyldenbrune lag af creme på toppen af kaffen, som kaldes for crema. For at kunne brygge en god espresso er gode, friske bønner som eksempelvis Signature Blend no.64 vigtig.
Total tid3 minutter
 7 g Kaffe7-9 g alt efter ønsket styrke
 15 ml Vand15-20 ml alt efter ønsket styrke
Sådan gør du:
1

Vi anbefaler, at du bruger en kaffemaskine, så som en espressomaskine, for at brygge denne kaffedrik.

2

Kværn 7-9 gr kaffe fint.

3

Bryg kaffen i den halve mængde af tid, som du ville brygge din espresso. Typisk vil en ristretto have en ekstraktionstid på ca. 15 sekunder og bruge 15-20 ml. vand.

...
Vi anbefaler:
4

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

Ingredienser

 7 g Kaffe7-9 g alt efter ønsket styrke
 15 ml Vand15-20 ml alt efter ønsket styrke

Vejledning

Sådan gør du:
1

Vi anbefaler, at du bruger en kaffemaskine, så som en espressomaskine, for at brygge denne kaffedrik.

2

Kværn 7-9 gr kaffe fint.

3

Bryg kaffen i den halve mængde af tid, som du ville brygge din espresso. Typisk vil en ristretto have en ekstraktionstid på ca. 15 sekunder og bruge 15-20 ml. vand.

...
Vi anbefaler:
4

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

Ristretto
×

Table of Contents