Kom hasselnødderne på en plade med bagepapir og rist dem midt i ovnen på 150 grader i 10 min. Tag nødderne ud af ovnen og lad dem køle let. Gnub skallerne af nødderne i et rent viskestykke. Hak hasselnødderne helt fint i en minihakker eller foodprocessor.
Pisk æggehviderne skummende og tilsæt salt og flormelis lidt ad gangen. Pisk æggehviderne til en sej og skinnende marengs.
Vend forsigtigt hasselnødderne i marengsen til en ensartet dej. Bred dejen jævnt ud på en plade (ca. 30 x 40 cm) med bagepapir.
Bag marengsbunden i 10 min ved 175° varmluft. Skru herefter ovnen ned til 125 grader varmluft og bag bunden i yderligere 15 min.
Tag marengsbunden ud og vend den straks ud på et rent stykke bagepapir med undersiden opad.
Træk det bagepapir, som bunden blev bagt på, forsigtigt af. Del bunden i 4 lige store stykker og lad dem afkøle.
Bryg en stærk kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no.56
Pisk smør og flormelis luftigt i en skål.
Tilsæt 4 spsk. kaffe en af gangen og pisk indtil cremen er glat.
Læg et stykke marengsbund på et stykke rent bagepapir og bred ¼ af den resterende creme ud på bunden.
Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en let sødme, som smager skønt i den søde karamel. Ønsker du en mere gennemtrængende smag af kaffe, kan du bruge 2 kapsler i stedet for 1.
.
Ingredients
Directions
Kom hasselnødderne på en plade med bagepapir og rist dem midt i ovnen på 150 grader i 10 min. Tag nødderne ud af ovnen og lad dem køle let. Gnub skallerne af nødderne i et rent viskestykke. Hak hasselnødderne helt fint i en minihakker eller foodprocessor.
Pisk æggehviderne skummende og tilsæt salt og flormelis lidt ad gangen. Pisk æggehviderne til en sej og skinnende marengs.
Vend forsigtigt hasselnødderne i marengsen til en ensartet dej. Bred dejen jævnt ud på en plade (ca. 30 x 40 cm) med bagepapir.
Bag marengsbunden i 10 min ved 175° varmluft. Skru herefter ovnen ned til 125 grader varmluft og bag bunden i yderligere 15 min.
Tag marengsbunden ud og vend den straks ud på et rent stykke bagepapir med undersiden opad.
Træk det bagepapir, som bunden blev bagt på, forsigtigt af. Del bunden i 4 lige store stykker og lad dem afkøle.
Bryg en stærk kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no.56
Pisk smør og flormelis luftigt i en skål.
Tilsæt 4 spsk. kaffe en af gangen og pisk indtil cremen er glat.
Læg et stykke marengsbund på et stykke rent bagepapir og bred ¼ af den resterende creme ud på bunden.
Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en let sødme, som smager skønt i den søde karamel. Ønsker du en mere gennemtrængende smag af kaffe, kan du bruge 2 kapsler i stedet for 1.
.