Signature Blend Lungo Roulade_01

Fragilite med moccacreme

24 stk. Imponer dine gæster med et skønt stykke fragilité, som endda tager ingen tid at lave. Fragilitéen med mokkacreme smager endnu bedre i selskab af en kop kaffe. Velbekomme!
Total Time1 hr
Marengsbund:
 125 g hasselnøddekerner
 5 æggehvider (ca. 150 g)
 200 g flormelisdåse kondenseret mælk
 ¼ tsp fint salt
Mokkacreme
 1 kaffekapsel Signature Blend no.56
 200 g blødt smør
 200 g flormelis
Sådan gør du:
Marengsbunde
1

Kom hasselnødderne på en plade med bagepapir og rist dem midt i ovnen på 150 grader i 10 min. Tag nødderne ud af ovnen og lad dem køle let. Gnub skallerne af nødderne i et rent viskestykke. Hak hasselnødderne helt fint i en minihakker eller foodprocessor.

2

Pisk æggehviderne skummende og tilsæt salt og flormelis lidt ad gangen. Pisk æggehviderne til en sej og skinnende marengs.

3

Vend forsigtigt hasselnødderne i marengsen til en ensartet dej. Bred dejen jævnt ud på en plade (ca. 30 x 40 cm) med bagepapir.

4

Bag marengsbunden i 10 min ved 175° varmluft. Skru herefter ovnen ned til 125 grader varmluft og bag bunden i yderligere 15 min.

5

Tag marengsbunden ud og vend den straks ud på et rent stykke bagepapir med undersiden opad.

6

Træk det bagepapir, som bunden blev bagt på, forsigtigt af. Del bunden i 4 lige store stykker og lad dem afkøle.

Smørcreme
7

Bryg en stærk kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no.56

8

Pisk smør og flormelis luftigt i en skål.

9

Tilsæt 4 spsk. kaffe en af gangen og pisk indtil cremen er glat.

10

Læg et stykke marengsbund på et stykke rent bagepapir og bred ¼ af den resterende creme ud på bunden.

...
Vi anbefaler:
11

Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en let sødme, som smager skønt i den søde karamel. Ønsker du en mere gennemtrængende smag af kaffe, kan du bruge 2 kapsler i stedet for 1.

.

Ingredients

Marengsbund:
 125 g hasselnøddekerner
 5 æggehvider (ca. 150 g)
 200 g flormelisdåse kondenseret mælk
 ¼ tsp fint salt
Mokkacreme
 1 kaffekapsel Signature Blend no.56
 200 g blødt smør
 200 g flormelis

Directions

Sådan gør du:
Marengsbunde
1

Kom hasselnødderne på en plade med bagepapir og rist dem midt i ovnen på 150 grader i 10 min. Tag nødderne ud af ovnen og lad dem køle let. Gnub skallerne af nødderne i et rent viskestykke. Hak hasselnødderne helt fint i en minihakker eller foodprocessor.

2

Pisk æggehviderne skummende og tilsæt salt og flormelis lidt ad gangen. Pisk æggehviderne til en sej og skinnende marengs.

3

Vend forsigtigt hasselnødderne i marengsen til en ensartet dej. Bred dejen jævnt ud på en plade (ca. 30 x 40 cm) med bagepapir.

4

Bag marengsbunden i 10 min ved 175° varmluft. Skru herefter ovnen ned til 125 grader varmluft og bag bunden i yderligere 15 min.

5

Tag marengsbunden ud og vend den straks ud på et rent stykke bagepapir med undersiden opad.

6

Træk det bagepapir, som bunden blev bagt på, forsigtigt af. Del bunden i 4 lige store stykker og lad dem afkøle.

Smørcreme
7

Bryg en stærk kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no.56

8

Pisk smør og flormelis luftigt i en skål.

9

Tilsæt 4 spsk. kaffe en af gangen og pisk indtil cremen er glat.

10

Læg et stykke marengsbund på et stykke rent bagepapir og bred ¼ af den resterende creme ud på bunden.

...
Vi anbefaler:
11

Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en let sødme, som smager skønt i den søde karamel. Ønsker du en mere gennemtrængende smag af kaffe, kan du bruge 2 kapsler i stedet for 1.

.

Notes

Fragilite med moccacreme
×

Table of Contents