Chokoladesnitter_Espresso_1

Espressobiscotti

60 stk. Espresso Snitter kan bruges til alle anledninger – til eftermiddagskaffen, til gæster eller som gave. Hvis du opbevarer dem i en lufttæt beholder, kan de holder sig i op til 2 uger. Men vi tvivler nu på, at de får lov til at stå så længe, så snart du har smagt dem.
Total tid30 minutter
 275 g mel
 175 g koldt smør
 150 g brun farin
 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 64
 1 tsk bagepulver
 1 spsk kakao
 1 æg
 Perlesukker
Sådan gør du:
1

Bryg et shot espresso af en 1 kaffekapsel Signature Blend no. 64 og lad espressoen køle af.

2

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.

3

Når alt smørret er smuldret i melet tilsættes farin, bagepulver, kakao, espresso og æg. Saml dejen.

4

Fordel dejen i 3 lige store portioner. Rul dejen til 3 stænger og tryk dem lidt flade. Drys dem med perlesukker

5

Bag dem i ovnen i 12 min ved. 200 grader.

6

Skær stængerne på skrå lige når de er kommet ud af ovnen. Lad dem køle af på en rist.

...
Vi anbefaler:
7

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin karamelliseret sødme og intensitet smager himmelsk i den karamelliseret småkage.

.

Ingredienser

 275 g mel
 175 g koldt smør
 150 g brun farin
 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 64
 1 tsk bagepulver
 1 spsk kakao
 1 æg
 Perlesukker

Vejledning

Sådan gør du:
1

Bryg et shot espresso af en 1 kaffekapsel Signature Blend no. 64 og lad espressoen køle af.

2

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.

3

Når alt smørret er smuldret i melet tilsættes farin, bagepulver, kakao, espresso og æg. Saml dejen.

4

Fordel dejen i 3 lige store portioner. Rul dejen til 3 stænger og tryk dem lidt flade. Drys dem med perlesukker

5

Bag dem i ovnen i 12 min ved. 200 grader.

6

Skær stængerne på skrå lige når de er kommet ud af ovnen. Lad dem køle af på en rist.

...
Vi anbefaler:
7

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin karamelliseret sødme og intensitet smager himmelsk i den karamelliseret småkage.

.

Espressobiscotti
×

Table of Contents