Bryg et shot espresso af en 1 kaffekapsel Signature Blend no. 64 og lad espressoen køle af.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Når alt smørret er smuldret i melet tilsættes farin, bagepulver, kakao, espresso og æg. Saml dejen.
Fordel dejen i 3 lige store portioner. Rul dejen til 3 stænger og tryk dem lidt flade. Drys dem med perlesukker
Bag dem i ovnen i 12 min ved. 200 grader.
Skær stængerne på skrå lige når de er kommet ud af ovnen. Lad dem køle af på en rist.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin karamelliseret sødme og intensitet smager himmelsk i den karamelliseret småkage.
.
Ingredients
Directions
Bryg et shot espresso af en 1 kaffekapsel Signature Blend no. 64 og lad espressoen køle af.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Når alt smørret er smuldret i melet tilsættes farin, bagepulver, kakao, espresso og æg. Saml dejen.
Fordel dejen i 3 lige store portioner. Rul dejen til 3 stænger og tryk dem lidt flade. Drys dem med perlesukker
Bag dem i ovnen i 12 min ved. 200 grader.
Skær stængerne på skrå lige når de er kommet ud af ovnen. Lad dem køle af på en rist.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin karamelliseret sødme og intensitet smager himmelsk i den karamelliseret småkage.
.