Fudge_1 redigeret

Americano Fudge

20 stk. Fudge kan fås i mange forskellige smagsvarianter, men vores favorit er bestemt med Americano Fudge. Vi anbefaler, at lave en dobbelt portion fra start, da fudge-stykkerne ryger hurtigt. De cremet og bløde karameller er et sikkert hit hver gang.
Total Time1 hr
 450 g muscovado sukker (alternativt brun farin)
 120 g smør
 1 dåse kondenseret mælk
 1 kaffekapsler af Signature Blend no. 56
Sådan gør du:
1

Bryg en stærk kop kaffe svarende ca. 1½ dl med 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 56.

2

Kog kondenseret mælk op med den friskbrygget kaffe, muscovado sukker og smør.

3

Lad det småkoge under omrøring ved middelvarme i ca. 10-12 minutter.

4

Tag karamellen af varmen og hæld det i en skål. Pisk i ca. 10 minutter for at opnå den perfekte cremet og bløde konsistens. Har du en rørmaskine, så brug gerne den til at piske.

5

Beklædning en form med bagepapir. Hæld fudgen i formen og lad det stå i køleskab til afkøling.

6

Når fudgen er kølet af og har fået en fast konsistens, kan du skære den i mindre stykker.

7

Klip et stykke bagepapir i mindre stykker og rul fudgen ind. Server fudgen som fredagsslik eller som en personlig værtsgave.

...
Vi anbefaler:
8

Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en let sødme, som smager skønt i den søde karamel. Ønsker du en mere gennemtrængende smag af kaffe, kan du bruge 2 kapsler i stedet for 1.

.

Ingredients

 450 g muscovado sukker (alternativt brun farin)
 120 g smør
 1 dåse kondenseret mælk
 1 kaffekapsler af Signature Blend no. 56

Directions

Sådan gør du:
1

Bryg en stærk kop kaffe svarende ca. 1½ dl med 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 56.

2

Kog kondenseret mælk op med den friskbrygget kaffe, muscovado sukker og smør.

3

Lad det småkoge under omrøring ved middelvarme i ca. 10-12 minutter.

4

Tag karamellen af varmen og hæld det i en skål. Pisk i ca. 10 minutter for at opnå den perfekte cremet og bløde konsistens. Har du en rørmaskine, så brug gerne den til at piske.

5

Beklædning en form med bagepapir. Hæld fudgen i formen og lad det stå i køleskab til afkøling.

6

Når fudgen er kølet af og har fået en fast konsistens, kan du skære den i mindre stykker.

7

Klip et stykke bagepapir i mindre stykker og rul fudgen ind. Server fudgen som fredagsslik eller som en personlig værtsgave.

...
Vi anbefaler:
8

Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en let sødme, som smager skønt i den søde karamel. Ønsker du en mere gennemtrængende smag af kaffe, kan du bruge 2 kapsler i stedet for 1.

.

Notes

Americano Fudge
×

Table of Contents