Bryg en stærk kop kaffe svarende ca. 1½ dl med 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 56.
Kog kondenseret mælk op med den friskbrygget kaffe, muscovado sukker og smør.
Lad det småkoge under omrøring ved middelvarme i ca. 10-12 minutter.
Tag karamellen af varmen og hæld det i en skål. Pisk i ca. 10 minutter for at opnå den perfekte cremet og bløde konsistens. Har du en rørmaskine, så brug gerne den til at piske.
Beklædning en form med bagepapir. Hæld fudgen i formen og lad det stå i køleskab til afkøling.
Når fudgen er kølet af og har fået en fast konsistens, kan du skære den i mindre stykker.
Klip et stykke bagepapir i mindre stykker og rul fudgen ind. Server fudgen som fredagsslik eller som en personlig værtsgave.
Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en let sødme, som smager skønt i den søde karamel. Ønsker du en mere gennemtrængende smag af kaffe, kan du bruge 2 kapsler i stedet for 1.
.
Ingredients
Directions
Bryg en stærk kop kaffe svarende ca. 1½ dl med 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 56.
Kog kondenseret mælk op med den friskbrygget kaffe, muscovado sukker og smør.
Lad det småkoge under omrøring ved middelvarme i ca. 10-12 minutter.
Tag karamellen af varmen og hæld det i en skål. Pisk i ca. 10 minutter for at opnå den perfekte cremet og bløde konsistens. Har du en rørmaskine, så brug gerne den til at piske.
Beklædning en form med bagepapir. Hæld fudgen i formen og lad det stå i køleskab til afkøling.
Når fudgen er kølet af og har fået en fast konsistens, kan du skære den i mindre stykker.
Klip et stykke bagepapir i mindre stykker og rul fudgen ind. Server fudgen som fredagsslik eller som en personlig værtsgave.
Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 56, som er et velafbalanceret blend med masser af smag og en let sødme, som smager skønt i den søde karamel. Ønsker du en mere gennemtrængende smag af kaffe, kan du bruge 2 kapsler i stedet for 1.
.