EINSPÄNNER

Historien bag en Einspänner
Einspänner er en klassisk wienerkaffe, der består af en stærk sort kaffe serveret i et glas og toppet med et generøst lag flødeskum. Navnet “Einspänner” stammer fra de enspænder-køretøjer, hvor kuskene holdt tøjlerne i den ene hånd og kaffen i den anden. Flødeskummet fungerede som isolering, så kaffen forblev varm under de kolde ture.
 
Ingredienser:
  • 1 dobbelt espresso (50-60 ml)
  • Flødeskum
  • Eventuelt sukker efter smag
 
Sådan gør du:
  1. Bryg en dobbelt espresso i et højt glas.
  2. Tilsæt sukker, hvis ønsket.
  3. Top med et tykt lag flødeskum.
  4. Servér straks – traditionelt drikkes den gennem flødeskummet.

SMAG DE VIENNESISKE SPECIALITETER

WIENS 340 ÅRS KAFFEKULTUR I ÉN RISTNING

BALANCE FREM FOR INTENSITET

Vienna Roast fokuserer på en blødere og længerevarende smagsoplevelse. Vienna Roast’s medium-mørke ristingsprofil skaber en harmonisk balance, der fungerer perfekt til både sorte og mildere mælkebasserede kaffevarianter.

SMAG PÅ VIDUNDERLIGE VIENNA