Signature Blend No. 64

Signature Blend No. 64 er en karakterfuld espresso med fuld krop og høj intensitet. Blendet er baseret på 100% håndplukkede højlands Arabica-kaffebønner fra Syd- og Mellemamerika. Bønnerne er behandlet med den største nænsomhed og er nøje udvalgt, så det kun er de allerbedste bønner, der bliver til Signature Blend.

Kaffebønnerne i Signature Blend No. 64 er vaskede, hvilket, sammen med en nænsom mellemristning, har givet blendet sine unikke smagsnuancer.

Smagsbeskrivelse
I Signature Blend No. 64 får du en sødme af tørret frugt og en rig eftersmag. Arabicabønnerne giver kaffen en raffineret smag med en perfekt balance mellem syrlighed og sødme. Blendet giver kaffen en høj intensitet og en karakterfuld smag.

Giv dig god tid til kaffen.

Højlandsbønner
Signature Blend er fremstillet af de fineste højlandsbønner. Kaffebønnerne modnes langsomt, hvilket giver dem en mere aromatisk og rig smag. Signature Blend er din garanti for en lækker og afstemt kvalitetskaffe.

Håndplukkede bønner
Bønnerne i Signature Blend er håndplukkede. Det sikrer en nænsom og optimal behandling lige fra kaffebønnens spæde start, ligesom det sikrer, at kun de bedste udvælges til Signature Blend.

Vaskede bønner
Bønnerne i Signature Blend er vaskede. Det betyder, at de har fået en ekstra nænsom behandling i store vandkar, hvor bønnerne lægges i blød. Resultatet er en aromatisk kaffe med helt unikke smagsnoter.

Arabica bønner
Signature Blend er fremstillet af 100% Arabicabønner, der er kendetegnet ved en raffineret smag med en perfekt balance mellem syrlighed og sødme. Arabicabønnerne giver dig altid en kaffe af høj kvalitet.