Signature Blend No. 64

ESPRESSO

Signature Blend No. 64 Espresso ”Slow Roast” er baseret på 100% håndplukkede, vaskede og håndplukkede Arabica bønner fra højlandet i Mellemamerika. Håndplukningen sikrer, at kun de perfekt modnede kaffebær indgår i det høje kvalitetsblend.

Vores Slow Roasting medfører en karamellisering af bønnerne, der fremhæver de søde og delikate smagsnoter. Smagsoplevelsen er karakterfuld med en overdådig balance af tørrede frugt og en rig eftersmag af chokolade.

Klik på ikonerne for at læse mere om kvaliteten. 

 

Anbefalede bryggemetoder med Signature Blend No. 64

Signature Blend No. 64 Espresso’s ”Slow Roasting” giver kaffen mere karakter, intensitet, dybde og eftersmag.

Den er særdeles velegnet til brygning på alle manuelle og automatiske espressomaskiner, både som Espresso og hvor Espressoen danner bund for f.eks. Cappuccino, Macchiato og Flat White.

Den mere intense karakter giver en dybere og intens smag i din espresso, mens kaffen træder mere frem i de mælkebaserede kaffer, hvor den især er på hjemmebane med en perfekt afrundet smagsudvikling.

Slow roastingen og kaffens karameliserede sødme gør, at Signature Blend 64 gør sig rigtigt godt i stempelkande og filtermaskine til dig, som ønsker en dybere kaffesmag.

 

Signature Blend No. 64 passer derfor til alle dine favorit bryggemetoder.

Filter kaffemaskine

Chemex/Slow Brew

Fuldautomatisk kaffemaskine

Stempelkande