Signature Blend No. 56

Signature Blend No. 56 er et velafbalanceret blend med medium krop og medium intensitet. Blendet er baseret på 100% håndplukkede højlands Arabica-kaffebønner fra Syd- og Mellemamerika. Bønnerne er behandlet nænsomt og nøje udvalgt, så du får de allerbedste bønner i dit Signature Blend.

Kaffebønnerne er vaskede, hvilket, sammen med en nænsom lysristning, giver blendet unikke smagsnuancer og en fyldig smagsoplevelse.

Smagsbeskrivelse
I Signature Blend No. 56 får du søde aromatiske noter kombineret med en flot frugtagtig eftersmag. Arabicabønnerne giver kaffen en raffineret smag med en perfekte balance mellem syrlighed og sødme. Blendet er velafbalanceret med medium intensitet, hvilket gør den perfekt til enhver lejlighed.

Giv dig god tid til kaffen.

Højlandsbønner
Signature Blend er fremstillet af de fineste højlandsbønner. Kaffebønnerne modnes langsomt, hvilket giver dem en mere aromatisk og rig smag. Signature Blend er din garanti for en lækker og afstemt kvalitetskaffe.

Håndplukkede bønner
Bønnerne i Signature Blend er håndplukkede. Det sikrer en nænsom og optimal behandling lige fra kaffebønnens spæde start, ligesom det sikrer, at kun de bedste udvælges til Signature Blend.

Vaskede bønner
Bønnerne i Signature Blend er vaskede. Det betyder, at de har fået en ekstra nænsom behandling i store vandkar, hvor bønnerne lægges i blød. Resultatet er en aromatisk kaffe med helt unikke smagsnoter.

Arabicabønner
Signature Blend er fremstillet af 100% Arabicabønner, der er kendetegnet ved en raffineret smag med en perfekt balance mellem syrlighed og sødme. Arabicabønnerne giver dig altid en kaffe af høj kvalitet.