Merrild Økologisk – 100% Økologiske hele bønner

Merrild Økologisk No. 806 er 100% økologiske Arabicabønner. Det er en aromatisk højlandsblanding fra Peru og Honduras og er dyrket med dobbelt kærlighed. De er håndplukkede, vaskedemodnet, tørret og blidt ristet for at give den ultimative kaffenydelse.  

Kaffen er dyrket på skråningerne i det Syd- og Mellemamerikanske højland – økologisk uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler.  

Smagsbeskrivelse 
Kaffen i Merrild Økologisk er mellemristet. Det giver en fyldig og aromatisk kaffe, der er rund og fløjlsblød i smagen. Balancen mellem let syrlighed og de friske noter af blomster og citrus giver en balanceret kaffe.  

Økologiske kaffebønner  
Merrild Økologisk er som navnet angiver produceret på økologiske kaffebønner. Det betyder, at kaffen er groet uden brug af kunstige kemikalier, kunstgødning og sprøjtemidler, der påvirker både jorden og landmanden negativt.  

Arabicabønner 
Bønnerne i Merrild Økologisk er fremstillet af 100% Arabicabønner, der er din sikkerhed for kvalitetskaffe, der smager godt. Arabicabønnen er karakteriseret ved en raffineret smag med en perfekt balancering mellem syrlighed og let sødme. 

Højlandsbønner 
Merrild Økologisk er fremstillet af nænsomt behandlede højlandsbønner. Bønnerne modnes langsomt i det Syd- og Mellemamerikanske højland, hvilket giver en aromatisk og rig smag. Merrild Økologisk er din garanti for at få en afstemt og balanceret kvalitetskaffe.