Bryg en kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 64 svarende til ca. ½ dl.
Hak valnødderne fint.
Blend figner, dadler og nødder i en blender til en ensartet masse.
Rul en mindre kugler ud af dejen og vend dem i de hakkede valnødder.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager fantastisk sammen med tørret frugt og nødder.
.
Ingredients
Directions
Bryg en kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 64 svarende til ca. ½ dl.
Hak valnødderne fint.
Blend figner, dadler og nødder i en blender til en ensartet masse.
Rul en mindre kugler ud af dejen og vend dem i de hakkede valnødder.
Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager fantastisk sammen med tørret frugt og nødder.
.