Signature Blend Kugler_01 redigeret

Dadelkugler af dadler, nødder & kaffe

15 stk. Brug for en hurtig snack eller et sundere alternativ til kage, så kan disse dadelkugler tricket. Kaffen giver et godt modspil til sødmen fra de tørrede frugter og fedmen fra nødderne. Men pas på – de er stærkt vanedannende.
Total tid20 minutter
 200 g tørrede fignerpasteuriseret æggehvidermel
 200 g dadler
 350 g blandede nødder
 100 g valnødderbæger
 1 kaffekapsel af Signature Blend no.64
Sådan gør du:
1

Bryg en kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 64 svarende til ca. ½ dl.

2

Hak valnødderne fint.

3

Blend figner, dadler og nødder i en blender til en ensartet masse.

4

Rul en mindre kugler ud af dejen og vend dem i de hakkede valnødder.

...
Vi anbefaler:
5

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager fantastisk sammen med tørret frugt og nødder.

.

Ingredienser

 200 g tørrede fignerpasteuriseret æggehvidermel
 200 g dadler
 350 g blandede nødder
 100 g valnødderbæger
 1 kaffekapsel af Signature Blend no.64

Vejledning

Sådan gør du:
1

Bryg en kop kaffe af 1 kaffekapsel af Signature Blend no. 64 svarende til ca. ½ dl.

2

Hak valnødderne fint.

3

Blend figner, dadler og nødder i en blender til en ensartet masse.

4

Rul en mindre kugler ud af dejen og vend dem i de hakkede valnødder.

...
Vi anbefaler:
5

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager fantastisk sammen med tørret frugt og nødder.

.

Dadelkugler af dadler, nødder & kaffe
×

Table of Contents