Iskold orangekaffe

Iskaffe er et hit om sommeren og kan varieres på tusindvis af måder. Denne har vi brygget som en espresso og blandet den lækre aromatiske smag med den både syrlige og søde appelsinsmag – og selvfølgelig tilsat den en håndfuld isterninger, så du kan blive kølet ned i sommervarmen.  

Det skal du bruge 
Saften fra en appelsin 
Filet af en appelsin 
Tonic eller danskvand 
Et espressoshot 
(Vi anbefaler at brygge den på vores Signature Blend No. 56 Balanced Roast, som er et velafbalanceret blend med masser af dybe og en frugtagtig eftersmag, der står godt til den syrlige appelsinsmag.) 
Masser af is 
Evt. ekstra appelsin til pynt 

Sådan gør du 
Hæld isterninger og appelsinfilet i et glas.  
Fyld danskvand eller tonic i glasset – lidt mere end halvt op.  
Kom den friskpressede appelsinsaft i.  
Bryg espressoen og hæld espressoshottet i toppen.  

Pynt med en skive appelsin på siden af glasset – og servér.  

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64