Flat white

Flat White er en kaffedrik, der er brygget på mælk og espresso. Flat white er en australsk drik, der blev opfundet i midten af 80’erne. 

En af forskellene på en Flat white og andre mere velkendte mælkekaffer som fx caffe latte og cappuccino er, at du i en Flat white starter med espressoen, hvorefter du hælder mælk i. 

Smagsmæssigt lægger Flat white sig et sted mellem cortado og en caffe latte Der er mere mælk i end i en cortado og lidt mindre mælk end i en caffe latte. Så hvis du vil have mindre mælk og mere kaffesmag end i en caffe latte, er den helt perfekt. Netop dette forhold mellem espresso og mælk rammer fuldkommen plet blandt mange kaffesmagsløg, og mange kaffebarer rundt omkring i verden oplever eksplosive salgsmængder netop denne type kaffe. 

Bryg den perfekte flat white: 
Bryg et enkelt eller dobbelt shot espresso (Få opskriften på den perfekte espresso her. Vi har brugt Signature Blend No. 64 Espresso Roast, der med sin høje intensitet og dybde er perfekt i de bløde mælkedrikke.)
Varm og skum mælken og hæld den i espresso-shottet. 

Voila! 

Merrild Signature Blend no. 64