Flat white

Flat White er en kaffedrik, der er brygget på mælk og espresso. Flat white er en australsk drik, der blev opfundet i midten af 80’erne. 

En af forskellene på en Flat white og andre mere velkendte mælkekaffer som fx caffe latte og cappuccino er, at du i en Flat white starter med espressoen, hvorefter du hælder mælk i. 

Smagsmæssigt lægger Flat white sig et sted mellem cortado og en caffe latte Der er mere mælk i end i en cortado og lidt mindre mælk end i en caffe latte. Så hvis du vil have mindre mælk og mere kaffesmag end i en caffe latte, er den helt perfekt. Netop dette forhold mellem espresso og mælk rammer fuldkommen plet blandt mange kaffesmagsløg, og mange kaffebarer rundt omkring i verden oplever eksplosive salgsmængder netop denne type kaffe. 

Det skal du bruge:
35 ml. espresso (Vi anbefaler at brygge på Signature Blend No. 64, der med sin høje intensitet og dybde er perfekt i de bløde mælkedrikke)
Mælk efter eget ønske

Sådan gør du: 
Bryg et enkelt eller dobbelt shot espresso (Få opskriften på den perfekte espresso her.)
Varm og skum mælken og hæld den i espresso-shottet. 

Voila!