Kaffe med omtanke

Nu sætter vi omtanke på dagsordenen. Efter en tid med begrænset samvær med venner og familie er behovet for omtanke større end nogensinde. Vi har brug for at mødes, brug for at vise omsorg for hinanden og for igen at opleve små og store stunder sammen.

Kaffe med omtanke skal sætte gang i de hyggelige sociale stunder i samfundet igen. Derfor udlodder vi i den kommende periode gavekort til lækre madoplevelser i hele landet. Du har også mulighed for at vinde økologiske kaffekits fyldt med de lækreste økologiske produkter – for kaffe med omtanke er også økologisk.

Skrab, vind og gør noget godt for dig selv, dine nærmeste og samfundet. Følg med på Facebook og Instagram. Merrild – nyd nuet.

 

Bliv klogere på certificeringer og logoer

EU’s økologilogo: Når du køber kaffe med det velkendte grønne økologilogo, er det din sikkerhed, at kaffen er økologisk samt produceret og kontrolleret efter retningslinjerne i EU’s regler for økologi.


UTZ: Det røde logo er en mærkningsordning, der står for det største bæredygtighedsprogram på kaffeområdet. De har fokus på bæredygtighed og arbejder for at skabe bedre betingelser for bæredygtig produktion – også for landmændene.


Rainforest Alliance: Kig efter Rainforest Alliance-mærket, når du køber kaffe. Det er din sikkerhed for, at der under produktionen er taget hensyn til miljø og bæredygtighed, og at der er gjort noget aktivt for at bevare dyrelivet i verdens regnskove.