Vegansk frappé

Den græske klassiker frappé er blevet et ægte sommerhit – og med god grund. Den er frisk, lækker, cremet og smager helt fantastisk. Og så kan den laves på lige præcis den mælk, du bedst kan lide. Her har vi brygget den på en lækker usødet soyamælk.

Det skal du bruge
1 spsk. Merrild Instant (Prøv Instant Gold, der har en rund og afbalanceret eftersmag, eller Instant Økologisk med samme velafbalancerede smag baseret på 100% økologisk Arabica)
1 spsk. rørsukker
1 spsk. vand
1 håndfuld knuste isterninger
Iskold soyamælk

Sådan gør du
Knus instant-kaffen i en morter, så den bliver til helt fint pulver. Hæld det op i et glas eller en skål.
Tilsæt rørsukker og vand – pisk det op til et let skum.
Fyld glasset op med isterninger, hæld kaffeblandingen i og top med den iskolde soyamælk.
Lige til at nyde på en varm sommerdag. Ahhhhh.

Merrild Instant Merrild Instant Økologisk