Tiramisu ispinde

En ispind på en sommerdag holder 100 procent. Prøv at servere disse anderledes ispinde af mascarpone som dessert efter grillmiddagen.

Det skal du bruge:
2½ dl sødmælk
5 dl piskefløde
150 g sukker
4 æggeblommer
250 g mascarpone
Lidt knuste kaffebønner (Prøv fx vores lækre økologiske bønner, der har en rund og fløjlsblød smag med noter af blomster og citrus.)

Se vores udvalg af hele bønner her

Sådan gør du:
Hæld mælk, 2 dl piskefløde og 75 g sukker i en gryde, og varm det op, indtil sukkeret smelter.
Tag gryden af varmen, og lad det køle af.

Pisk æggeblommerne i en skål med de resterende 75 g sukker, indtil det er lyst og luftigt. Rør mascarponen ud i den afkølede mælkeblanding, og rør den i de piskede æggeblommer.

Pisk resten af piskefløden til skum og vend det hele sammen.
Rør isen i ismaskinen i 40-60 minutter. Fyld ismassen i ispindeforme eller en stor plastboks, hvis du foretrækker det.

Ved servering kan du vende ispindene i lidt knuste kaffebønner. Det ser tjekket ud 🙂
Nyd isen – nyd sommeren

Hele bønner