Tiramisu ispinde

En ispind på en sommerdag holder 100 procent. Prøv at servere disse anderledes ispinde af mascarpone som dessert efter grillmiddagen.

Det skal du bruge:
2½ dl sødmælk
5 dl piskefløde
150 g sukker
4 æggeblommer
250 g mascarpone
Lidt knuste kaffebønner
Se vores udvalg af hele bønner her

Sådan gør du:
Hæld mælk, 2 dl piskefløde og 75 g sukker i en gryde, og varm det op, indtil sukkeret smelter.
Tag gryden af varmen, og lad det køle af.

Pisk æggeblommerne i en skål med de resterende 75 g sukker, indtil det er lyst og luftigt. Rør mascarponen ud i den afkølede mælkeblanding, og rør den i de piskede æggeblommer.

Pisk resten af piskefløden til skum og vend det hele sammen.
Rør isen i ismaskinen i 40-60 minutter. Fyld ismassen i ispindeforme eller en stor plastboks, hvis du foretrækker det.

Ved servering kan du vende ispindene i lidt knuste kaffebønner. Det ser tjekket ud 🙂
Nyd isen – nyd sommeren

Hele bønner