Sort iskaffe på australsk – Long black over ice

En frisk og sprudlende forfriskende og kalorielet iskaffe. Australien har en stor tradition for mange forskellige iskaffer. Her er en af de populære med danskvand.

Det skal du bruge:
En håndfuld isterninger 
100 ml danskvand
En frisklavet kop espresso fra Merrild (Find opskriften til at brygge den perfekte kop espresso her. Vi brygger på Signature Blend No. 64, der har en høj intensitet og rig eftersmag med masser af dybde.)
Lidt sirup efter smag fx kokos

Sådan gør du:
Fyld et glas med isterninger. Bryg en frisk espresso – alternativt kan du brug en stærk stempelkaffe og køl den godt af.
Hvis du bruger sirup, bør du blande siruppen med kaffen inden afkøling.
Hæld espressoen over isterningerne og top med danskvand.

Mmmmmm. En let og tørstslukkende iskaffe.

Merrild Signature Blend no. 64