Merrild Single Origin – Peru

Merrild Single Origin Peru er en mild og aromatisk kop kaffeDe økologiske Arabica-bønner fra Peru bliver nænsomt håndplukkede, så kun de bedste kommer med i blendet. Derefter bliver de vasket og ristet, så kaffen udvikler en lækker og afrundet fylde og smag.  

Single Origin betyder, at al kaffen kommer fra samme oprindelsessted. Det kan fx være én farmer, der leverer kaffen, eller en gruppe af flere små kaffefarme i samme område.  

Smagsbeskrivelse 
Kaffen i Single Origin er mellemristet, hvilket giver en mild og aromatisk kop kaffe med unikke smagsnuancer og en karakterfuld dybde og smag. Den har en dejlig kombination af sødme og frisk syrlighed med noter af vin.  

Økologiske kaffebønner  
Økologisk kaffe er lavet på kaffebønner, der er produceret uden brug af kunstige kemikalier, som fx kunstgødning og sprøjtemidler. Dermed undgår vi produkter, der går ud over både jorden og landmanden negativt.  

Arabicabønner 
Merrild Single Origin Peru er fremstillet af ArabicabønnerArabicabønner er karakteriseret ved at have en raffineret smag med en god afbalancering mellem frisk syrlighed og sødme. Arabicabønnerne sikrer dig en kaffe af høj kvalitet.  

Håndplukkede bønner 
Bønnerne i Single Origin Peru er håndplukkede. Det sikrer en nænsom behandling af kaffen, ligesom det sikrer, at kun de allerbedste bliver til Merrild Single Origin