Scones med mokkasmag

Den traditionelle engelske bolle er skøn til eftermiddagskaffen. En god scone er lækker sprød udenpå og luftig indeni, og så kan den bages både med og uden chokolade. Her får du en opskrift, som er syndig lækker, og som har et ekstra skud mokka.

Det skal du bruge:
275 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
½ dl sukker
100 g iskoldt smør
50 g hakket hvid chokolade
1 dl yoghurt naturel
1 dl espresso (Vi anbefaler at brygge den på Merrilds Signature Blend No. 64, som giver de lune og lækre scones ekstra dybde, der komplementerer den søde hvide chokolade godt.)

Sådan gør du:
Bland hvedemel, bagepulver, salt og sukker. Smuldr smørret i melblandingen.
Bland med chokolade og saml dejen med yoghurt og espresso. Saml hurtigt og let med hænderne.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den 4 cm tyk.
Udstik til runde scones på ca. 5 cm.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med yoghurt.
Bag ved 210°C varmluft i ca. 20 minutter, til de er gyldne.

Nyd de lækre nybagte scones. Mmmmh.

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64