Pandekagekage med kaffesirup
Uanset hvad man fylder den med, er pandekagekagen bare et kæmpe hit. Læg den sammen med lemoncurd, marmelade, flødeskum, bananer eller måske kagecreme? Det er helt op til dig. Vi foreslår dog en lækker og luftig kaffecreme baseret på kaffesirup og flødeskum.
Det skal du bruge:
5 æg
5 dl mælk
2 dl sukker
5 dl mel
fedtstof til bagning
5 dl piskefløde
Kaffesirup
2 dl espresso (Vi anbefaler Merrilds Signature Blend No. 64 Espresso. Bryg espressoen på de lækreste og mest intense kaffebønner for at få den helt rigtige smag i kaffesiruppen.)
1 dl kværnet kaffebønner
2 dl sukker
Sådan gør du:
Pisk æg, mælk og sukker sammen, og si melet i dejen.
Lad dejen hvile i ca. 30 minutter.
Bag pandekagerne på en lille pande ca. 1 min på hver side i fedtstof.
Kaffefyld:
Kog alle ingredienserne ind til en lækker og tyk sirup. Lad siruppen afkøle.
Pisk fløden og vens siruppen i.
Mmmh. En himmelsk dessert!