Orange Espresso Martini

Kaffen er blevet en vigtig ingrediens bag baren. Flere og flere efterspørger nemlig den koffeinholdige mørke drik i cocktails. Kaffen har en intens, dyb, bitter og aromatisk smag, som gør den særdeles velegnet og velsmagende i drinks, hvor smagen netop skal være fyldig. I en Orange Espresso Martini står kaffen godt til den syrlige appelsinsmag – og jo mørkere ristet kaffe, jo bedre.

Det skal du bruge:
1 shot espresso (Vi anbefaler at bruge Signature Blend No. 64, som er et intenst og sødmefyldt espressoblend, der står godt til den syrlige appelsinsmag)
40 ml vodka
20 ml Kahlúa
20 ml 1:1 sukkersirup
1 cl. Cointreau
Isterninger
En smule appelsinsaft

Pynt: kaffebønner og appelsinskal

Sådan gør du:
Put alle ingredienserne i en shaker – og shake hårdt for at få det fine skum på toppen af drinken. Sigt det i et cocktailglas. Pynt til sidst med kaffebønner og lidt appelsinskal.

Så er fredagsbaren åben!

Merrild Signature Blend no. 64