Bryg en kop kaffe af 1 kaffekapsel af Merrild no. 103 svarende til ca. ½ dl.
Smuldr kage og bland med hindbær syltetøj, kakao og kaffe. Bland det til en ensartet masse.
Tilsæt romessens og smag til. Det kan variere efter hvilken kagerest, der er brugt, hvor meget dejen har behov for.
Lav en rulle af dejen med ca. 4 cm i diameter.
Rul marcipanen ud på flormelis og skær marcipanen ud til den passer i længden af rullen.
Rul træstammen ind i overtrækket og skær det overskydende marcipan fra.
Skær træstammen i mindre stykker på ca. 7 cm.
Smelt chokoladen over et vandbad og dyp enderne af træstammerne i den smeltede chokolade.
Stil træstammerne på køl og lad chokoladen stivne.
Vi anbefaler, at bruge Merrild no. 103, som er en rund og fyldig kaffe med et strejf af hasselnød smager fantastisk i de søde træstammer. Smagsnoterne af hasselnød går godt i spænd med træstammens smag af kakao, rom og marcipan.
.
Ingredienser
Vejledning
Bryg en kop kaffe af 1 kaffekapsel af Merrild no. 103 svarende til ca. ½ dl.
Smuldr kage og bland med hindbær syltetøj, kakao og kaffe. Bland det til en ensartet masse.
Tilsæt romessens og smag til. Det kan variere efter hvilken kagerest, der er brugt, hvor meget dejen har behov for.
Lav en rulle af dejen med ca. 4 cm i diameter.
Rul marcipanen ud på flormelis og skær marcipanen ud til den passer i længden af rullen.
Rul træstammen ind i overtrækket og skær det overskydende marcipan fra.
Skær træstammen i mindre stykker på ca. 7 cm.
Smelt chokoladen over et vandbad og dyp enderne af træstammerne i den smeltede chokolade.
Stil træstammerne på køl og lad chokoladen stivne.
Vi anbefaler, at bruge Merrild no. 103, som er en rund og fyldig kaffe med et strejf af hasselnød smager fantastisk i de søde træstammer. Smagsnoterne af hasselnød går godt i spænd med træstammens smag af kakao, rom og marcipan.
.