Scones in the making

Mokka scones

Den traditionelle engelske bolle er den perfekte ledsager til eftermiddagskaffen. En god scone er lækker sprød udenpå og luftig og blød indeni. Den kan desuden bages både med og uden chokolade. Her får du en opskrift, som er sprød, luftig og med et skud mokka.
Total tid40 minutter
Ingredienser:
 275 g hvedemel
 100 g iskoldt smør
 1 spsk bagepulver
 ½ tsk salt
 ½ dl sukker
 50 g hakket hvid chokolade
 1 dl yoghurt naturel
 1 dl espresso
 1 æg
Sådan gør du:
1

Bland hvedemel, bagepulver, salt og sukker.

2

Smuldr hurtigt smørret i melblandingen. Smørret må ikke smelte. Du kan derfor løbende vaske hænderne i koldt vand for at holde dem kolde.

3

Bland med chokolade i dejen.

4

Saml dejen med yoghurt og espresso hurtigt og let med hænderne.

5

Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den 4 cm tyk.

6

Udstik til runde scones på ca. 5 cm i diameter.

7

Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æg.

8

Bag ved 210°C varmluft i ca. 20 minutter til de er gyldne.

...
Vi anbefaler:
9

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend No. 64, som giver de lune og lækre scones ekstra dybde, der komplementerer den søde hvide chokolade godt.

Ingredienser

Ingredienser:
 275 g hvedemel
 100 g iskoldt smør
 1 spsk bagepulver
 ½ tsk salt
 ½ dl sukker
 50 g hakket hvid chokolade
 1 dl yoghurt naturel
 1 dl espresso
 1 æg

Vejledning

Sådan gør du:
1

Bland hvedemel, bagepulver, salt og sukker.

2

Smuldr hurtigt smørret i melblandingen. Smørret må ikke smelte. Du kan derfor løbende vaske hænderne i koldt vand for at holde dem kolde.

3

Bland med chokolade i dejen.

4

Saml dejen med yoghurt og espresso hurtigt og let med hænderne.

5

Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den 4 cm tyk.

6

Udstik til runde scones på ca. 5 cm i diameter.

7

Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æg.

8

Bag ved 210°C varmluft i ca. 20 minutter til de er gyldne.

...
Vi anbefaler:
9

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend No. 64, som giver de lune og lækre scones ekstra dybde, der komplementerer den søde hvide chokolade godt.

Mokka scones
×

Table of Contents