Print Options:

Espresso Macchiato

Total tid2 minutter

Macchiato betyder på italiensk ”plettet” og er faktisk en ret præcis beskrivelse af kaffedrikken. Espressoen brygges en espressokop og herefter ”plettes” den med mælkeskum – og voila! Mælkeskummet hjælper med at holde på espressoens varme og fremmer kaffens aroma.

 30 ml Espresso
 50 ml mælk150-200 ml. alt efter behov.
Sådan gør du:
1

Bryg et espressoshot på din espressomaskine eller espressokande i en kop.

2

Hæld den kolde mælk op I din mælkekande eller mælkeskummer og begynd at steame mælken. Skum mælken helt op, så du får et tykt mælkeskum.

3

Tag en spiseske og tilsæt den ønskede mængde mælkeskum.

...
Vi anbefaler:
4

Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet, dybde og karamelliseret sødme smager skønt som espresso. Prøv også Signature Blend no. 56, der giver en afbalanceret espresso med smagsnoter af frugt, som trækker en let syrlighed og sødme.

Opnå det perfekte mælkeskum ved brug af letmælk eller sødmælk, som har et højere fedtindhold.

.

×

Table of Contents