Økologisk Kokoskaffe

Har du endnu ikke prøvet kold kokoskaffe, så er det med at komme i gang. Den kolde kokoskaffe smager intet mindre end himmelsk, og den cremede kokosnød og lækre kanelsmag står fantastisk til den stærke espresso og cremede bløde mælk. Nyd den på terrassen i solen. 

Det skal du bruge
2-3 skud espresso (Bryg espressoen på en af vores smagfulde økologiske varianter, der med fløjlsblød smag, let syrlighed og noter af blomster hiver de bedste smagsnuancer frem i spillet med kokossmagen.) 
1 kugle kokosis
Stødt kanel
1 tsk. brunt sukker
Mælk
Mynte eller kokosspåner til pynt

Sådan gør du
Kom rørsukkeret i et højt glas.
Bryg espressoen og hæld det i glasset.
Læg kokosisen oven i kaffen.
Skum lidt kold mælk – enten med en mælkeskummer eller i en cocktailshaker, og hæld det oven i kaffen med is.
Drys til sidst med lidt kanel.
Pynt med mynte, kokosspåner, chokolade – eller det, du har lyst til.

Servér og nyd den i godt selskab – og med god samvittighed.