Økologisk Cold Brew

Ved at koldbrygge din kaffe får du en helt fantastisk og lækker kaffesmag frem. Smagen er mild, rund og velafbalanceret – og så passer den perfekt til en mild og blød iskaffe. Lige til at nyde på terrassen i selskab med de allerbedste. 

Det skal du bruge
½ dl kaffe (Brug en af vores smagfulde økologiske varianter, hvor den fløjlsbløde smag, lette syrlighed og noterne af blomster trækkes særligt meget frem ved koldbrygning.)
1 l vand
Mælk efter smag

Sådan gør du
Benytter du hele bønner, start da med at kværne dem (finmalet til filter)
Hæld kaffen i et glas eller en beholder med låg.
Hæld vandet i sammen med kaffen og rør godt rundt, så kaffen hvirvler op.
Sæt låget på beholderen, og lad blandingen stå og trække i mindst 12 timer (og maksimum 24 timer).
Efter trækketiden hældes den koldbryggede kaffe igennem et kaffefilter og er klar til servering.

Haps! En lækker iskaffe til at nyde med god samvittighed.