Mysli med kaffe
Hjemmelavet mysli er både sundere og billigere end det færdigkøbte – og så er det helt utroligt let at lave. Få en flyvende start hver morgen med lidt ekstra knas på yoghurten med denne lækre version, der selvfølgelig har et ekstra skud mokka.
Det skal du bruge:
200 g havregryn
2 spsk. friskkværnet kaffe (Vi anbefaler Merrild Signature Blend No. 64, som er en intens espresso med masser af sødme.)
150 g flydende honning
50 g kokos
50 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
50 g pinjekerner
50 g valnødder, groft hakket
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser i en stor skål. Sørg for, at honningen fordeler sig godt.
Læg myslien i et lag på en bageplade med bagepapir.
Bag myslien i 10 min. ved 180 grader. Vend myslien rundt og bag i yderligere fem min.
Lad myslien køle af og server med yoghurt i kopper.
Klar, parat, spis!