Mokka-Cookies

Her får du opskriften på (måske) verdens bedste cookies med kaffe. De er helt uimodståelige med deres tunge chokolade- og kaffesmag. Et lækkert sukkerkick, som heldigvis også er nemme at bage. Klar, parat, bag!

Det skal du bruge:
150 g mørk chokolade
3 spsk. Kakao pulver
75 g hasselnødder
150 g sukker
150 g smør
1 stort æg
½ dl stærk kaffe (Vi anbefaler Merrild Signature Blend No. 64, som er en lækker espresso med en sødmefyldt og intens smag.)
200 g mel
1 tsk. Bagepulver

Sådan gør du:
Hak chokoladen og hasselnødderne groft.

Pisk sukker, smør og æg. Rør espressoen i.

Bland mel og bagepulver i dejen, og vend chokoladen og nødderne i.

Saml dejen med hænderne og lav små ”toppe” af dejen, som sættes på bagepapir. Giv evt. toppene et lille ekstra tryk på toppen.

Bag i en forvarmet ovn ved 190 grader i 12-15 minutter.

Voila! Lækre favorit-cookies til gæsterne!

Merrild Signature Blend no. 56Merrild Signature Blend no. 64