Nyhed: Merrild Signature Blend

Merrild Signature Blend-serien er udviklet som en hyldest til Merrilds grundlægger Møller H. Merrild og det gode kaffehåndværk, som han har skabt igennem årtier.

Med Signature Blend ønsker vi at skabe en ny inspiration og nye oplevelser – på samme måde som Møller H. Merrild gjorde i 1964 fra sin købmandsbutik i Kolding, hvor han udviklede de første Merrild blends, som sidenhen er blevet danske klassikere. Derfor er Signature Blend også hele bønner, så du kan få hele smagsoplevelsen med fra først til sidst.

Hos Merrild går vi 100% ind for kvalitetsbønner. Derfor er hver enkelt Signature Blend baseret på 100% håndplukkede højlands Arabica kaffebønner fra Syd- og Mellemamerika. Hver enkelt Signature Blend er nøje udvalgt, vasket og nænsomt ristet af vores kaffeeksperter med det formål at skabe unikke smagsoplevelser – og det kan smages hjemme i stuerne.

Smag på den intense og karakterfulde Signature Blend no. 64 espresso med fuld krop, høj intensitet, sødme af tørret frugt og en rig eftersmag, der giver en helt unik smagsnuance. Eller sæt dig godt til rette med den lækre velafbalancerede Signature Blend no. 56 med medium krop, medium intensitet, søde aromatiske noter og en frugtagtig eftersmag.